Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O orădeancă şi o arădeancă au câştigat trofeul „Adrian Haiduc”. Vezi ce cred americanii despre designerii români FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Organizat în premieră în România, Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara 2013 a adus ca element de noutate generozitatea designerului Adrian Haiduc, care a demonstrat încă o dată că se gândeşte şi la tinerii creatori, introducând Trofeul „Adrian Haiduc“ printre premiile manifestării.

Evenimentul a avut loc la Galeria Calpe (Bastion Theresia) din Timişoara pe data de 23 noiembrie 2013, organizator al acestui eveniment fiind grupul „Loja Pasionaţilor de Mărgele”. Pentru a se înscrie în cursa pentru câştigarea trofeului „Adrian Haiduc“, trofeu realizat de artiştii timişoreni de la Art Stick, tinerii designeri au fost nevoiţi să prezinte propriile creaţii la Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara şi să trimită pentru jurizare trei lucrări din cadrul manifestării. Lucrările au fost numerotate aleatoriu şi însuşi renumitul designer Adrian Haiduc a decis câştigătorul trofeului, după ce juriul a decis numărul de puncte pentru fiecare concurent.

Juriul a fost format cu precădere din creatori şi specialişti americani şi, se pare, americanii au fost surprinşi de talentul tinerilor designeri români. Din juriu au făcut parte 20 de fani de pe Facebook, oameni de afaceri şi jurnalişti din domeniu, profesori de design şi gemologie din S.U.A., specialişti americani în gemologie. Trofeul „Adrian Haiduc“ a fost câştigat de două creatoare foarte inspirate, Ana Zaporojan din Oradea şi Ofelia Fica din Arad. Ele au primit o plachetă înmânată de modelul Andreea Popescu, a carei coafură excentrică, realizată de hair stylist-ul Camelia Talos, a „lăsat” multe guri căscate, şi manechinul Ovidiu Szabo. Bătălia cea mare s-a dat pentru invitaţia de a prezenta o colecţie comună, bijuteriile din fructe de mare, cu designerul Adrian Haiduc.

„Am dorit să încurajez creativitatea tinerilor designeri cărora, în această perioadă grea, le este tot mai uşor să se afirme şi am rămas şi eu mirat când am văzut că americanii au fost pe bune surprinşi de talentul acestor tineri creatori“ a declarat designerul de bijuterii. timişoreanul Adrian Haiduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare