Cupa Max Ausnit ed  a II-aClubul de Turism ”Concordia” Lugoj, alături de Asociația ”Liman Bike Race”, organizează sâmbătă, 8 iunie 2013, cea de-a II-a ediție a concursului de ciclism șosea, Cupa ”Max Ausnit”.

Ediția a II-a a Cupei ”Max Ausnit” are loc în 2013, pe data de 8 iunie. În această zi, între orele 10:00 și 16:00, toți cicliștii, amatori sau licențiați, din România sau din afara ei sunt așteptați să participe.

Competiția se desfășoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj și cu Consiliul Județean Timiș, fiind avizată de Federația Româna de Ciclism.

Traseul stabilit pentru această ediție are lungimea de 88 de kilometri, cu diferență de altitudine de 800 de metri, și trece prin localitățiile: Lugoj, Jurești, Bârna, Pogănești, Săceni, Surducu Mic, Fârdea, Hăuzești, Crivina, Criciova, Cireșu, Măguri și Tapia.

Înscrierile se pot face online, pe site-ul oficial al organizatorului, www.concordialugoj.ro sau la fața locului, la Casa Memorială ”Max Ausnit”, din parcarea ”AO Truck Stop”, de pe șoseaua de centură a municipiului Lugoj, de unde se va da startul competiției, loc în care, la finalul cursei, va avea loc și premierea.

În ceea ce privește înscrierea, pentru această competiție, nu se percepe taxă de înscriere, iar valoarea premiilor se ridică la 4.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.