dan-negru

Prezentatorul timişorean Dan Negru, cel mai bun prezentator al emisiunilor de divertisment din România (fapt constatat de măsurătorile profesioniste specifice) a făcu o nouă declaraţie „acidă”. de data aceasta moderatorul tv este mâhnit datorită faptului că, spune el, tinerele vedete autohtone sunt semi-analfabete.

„Trei sferturi din vedetele showbizului sunt semi-analfabete, fapt care va duce cu vremea la dispariţia din piaţa tv a show-urilor de tip quizz, cu întrebări şi răspunsuri de cultură generală. După 7 ani quizz-ul cu „Blonde” îşi păstrează supremaţia în audienţele tv din România şi zilele trecute când am filmat cu Vadim Tudor şi Cristian Ţopescu într-un festin de cultură generală mi-am dat seama că atunci când generaţia lor va disparea n-o să le mai găsim înlocuitori pentru că cei care azi au 20-30 ani şi sunt vedete suferă de semi-analfabetism. Ce înlocuitor îi poţi găsi lui Piersic? Sau lui Vadim? Sau lui Ţopescu?” a postat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Voi ce părere aveţi, are dreptate? Chiar trei sferturi dintre vedetele tv din România sunt analfabete? Şi dacă da, cine poartă această vină, nu cumva televiziunile pentru că promovează non-valorile?

Foto: paginademedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.