Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De film! Secția Militară a Direcției Naționale Anticorupție a descins pe firul bizar și precipitat al testamentului semnat de pediatrul Tatieana Adam în beneficiul unui pilot de elicoptere de la UPU-SMURD

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Fără nici cea mai mică exagerare, povestea are toate elementele constitutive ale unui adevărat roman polițist: goana după avere, intrigă, elemente de corupție, trafic de influență, fals și uz de fals etc. Și, nu în ultimul rând, are la bază un întreg scenariu, derulat cu viteza luminii, datorită unor medici și a unor ”intermediari de servicii” care și-au pus toată priceperea în folosul locotenent-comandorului Nicolae Carra pentru ca, în final, angajatul Ministerului Afacerilor Interne să devină unicul beneficiar testamentar al unor bunuri cu o valoare de peste 800.000 euro.

Una peste alta, chiar dacă pare incredibil, toată operațiunea de preluare a averii doctorului Tatieana Adam de către angajatul Inspectoratului General de Aviație din cadrul MAI s-a derulat într-un timp extrem de scurt. Practic, în mai puțin de două săptămâni: 23 mai 2019, dată care coincide cu prima adeverință medicală – 4 iunie 2019, zi în care, în prezența unui notar public și a doi martori de-ai casei, fostul cadru medical al Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu”, pe atunci, în vârstă de 94 de ani, și-a pus iscălitura pe un nou testament, de această dată în favoarea pilotului de elicoptere UPU-SMURD, Nicolae Carra, în calitate de nepot de văr primar. După care, la circa o săptămână, pe data de 12 iunie 2019, pediatrul Tatieana Adam a murit în patul său.

Și foarte puțină lume știe că, în urmă cu vreo lună de zile, pe 4 martie 2021, la o plângere prealabilă, blindată cu probe, Secția Militară a Direcției Naționale Anticorupție a intrat pe fir și, în maximă liniște și fără pic de publicitate, a făcut o serie de percheziții și descinderi, atât în Timișoara cât și în zona metropolitană, la mai multe adrese private. Chiar și pe acest subiect! Și pe încă unul, poate la fel de interesant, ambele cu același numitor comun: locotenent-comandorul Nicolae Carra, pilot pe elicopterele lui Raed Arafat! Și, acum, ca succesiunea evenimentelor să fie clară pentru toată lumea, derulăm timpul înapoi, până pe data de 2 iunie 2005 când, în fața notarului Elena Topală, medicul-pediatru Tatieana Adam, pe atunci, în vârstă de 80 de ani și fără succesori rezervatari, și-a făcut primul testament.

Astfel, imobilul de pe strada Tușnad nr. 22 din Timișoara l-a lăsat nepoatei sale de frate, Carmen Vlaicu, iar terenul arabil extravilan din comuna Săcălaz, în suprafață totală de 50 ha, l-a transmis nepoților de soră a defunctului soț, în cote egale – Monica Dimos, Miruna Ion și Tudor Jovin. În ce privește bunurile din locuință, medicul a decis ca acestea să intre, după moartea ei și ”prin bună înțelegere”, atât în proprietatea nepoților săi de frate, Carmen Vlaicu și Cristian Cherler, cât și a nepotului său de văr primar, Valentin Carra, tatăl pilotului de la UPU-SMURD.

După 14 ani, la data de 12 iunie 2019, pediatrul Tatieana Adam a încetat din viață și, conform declarațiilor de martor, după înmormântare, legatarii au aflat că bătrâna, ”în deplinătatea facultăților mintale”, a revocat testamentul din 2005. Și că, ulterior, chiar înainte de a închide ochii, a lăsat totul pe mâna pilotului Nicolae Carra! Practic, acesta a fost momentul în care s-au scris primele capitole din acest roman polițist, file atent supravegheate și strânse cu minuțiozitate de către procurorii militari de la DNA București. Acum, atenție mărită la datele calendaristice și, mai presus de orice, la viteza cu care s-au derulat lucrurile!

Bulgărele de zăpadă

Și începem cu primul document care, din păcate, a pus în mișcare întreg mecanismul: adeverința medicală cu nr. 2269 din data de 23 mai 2019, semnată de medicul de familie Neagu-Aldan Maria, nu la solicitarea, ci în beneficiul Tatieanei Adam. O hârtie care spune doar atât: ”Nu figurează în evidență cu boli cronice sau neuropsihice. Sănătos clinic”. Suficient! Unde mai pui că la rubrica ”s-a eliberat prezenta pentru a-i servi la…”, obligatorie a fi completată pentru orice document care urmează a fi pus în circuitul public și instituțional, este… pauză. Puncte de suspensie! Niciun cuvânt despre beneficiarul final al înscrisului – Institutul de Medicină Legală Timișoara!

Una peste alta, cele două propoziții simple, care apar pe adeverința eliberată de către medicul de familie, au o relevanță covârșitoare. Așa cum rezultă din ”istoricul raportărilor pe persoana Tatieana Adam”, date care se află în gestiunea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, într-adevăr, fostul medic pediatru nu figurează, în evidențe, cu probleme neuropsihice. Deși, dacă e să ne raportăm la același desfășurător al CNAS, pediatrul a beneficiat de prescripții medicamentoase pentru ”Lexotan”, medicament care, așa cum spun cadre medicale de prestigiu, consultate de voceatimisului.ro, sunt prescrise atât în tulburări de somn, cât și în tratarea unor afecțiuni… psihice.

Mai mult, în ce privește afirmația medicului, conform căreia Tatieana Adam nu figurează în evidențe nici cu boli cronice, aici lucrurile se complică puțin căci, același istoric medical al fostului pediatru, demonstrează contrariul. Și cadrele didactice ale UMF Timișoara se jură că plutonul de ”Coaprovel”, ”Trimetazidină”, ”Plendil” și ”Sortis”, medicamente eliberate din farmacii pe baza prescripțiilor medicale, denotă hipertensiune arterială și cardiopatie ischemică, ceea ce e egal cu…boli cronice. Dar poate că nici acest aspect nu e atât de important ca mențiunea de final. Două cuvinte care fac diferența: ”Sănătos clinic”! O afirmație hazardantă cu atât mai mult cu cât, din aceeași bază de date a CNAS, rezultă, fără dubii, că ultimele contacte directe dintre medicul de familie și pacient, decontate de asigurările de sănătate sub forma unor vizite la domiciliu, pe codul de serviciu ”episod acut/subacut/acutizări ale… bolilor cronice”, au fost pe 11 și 30 decembrie 2014! Iar vizitele/serviciile medicale nu puteau fi prestate decât acasă, la domiciliu, căci bătrâna nu mai părăsise acel perimetru de ani de zile!

Așadar, la data de 23 mai 2019, când dr. Neagu-Aldan Maria a eliberat adeverința fără vreun destinatar cert, în beneficiul locotenent-comandor Nicolae Carra de la MAI, pediatrul Tatieana Adam, la vremea respectivă în etate de 94 de ani, nu mai fusese evaluată din punct de vedere medical și nici nu văzuse vreun doctor la față… de aproape 5 ani!!! Și evaluarea medicală a bătrânei nu se oprește deloc, aici. Căci, două zile mai târziu, pe 25 mai 2019, într-o zi frumoasă de sâmbătă, Centrul de Psihiatrie ”Mara” Timișoara emite un ”referat medical” cu mențiunea ”Se eliberează spre a servi la IML Timișoara”. Și expertiza psihiatrică, o găsește pe Tatieana Adam cooperantă, conștientă și cu un somn de noapte bun. Mai exact, conform indicilor de specialitate psihiatrici, ”în fază moderată”!

Intermediarul IML

Adevărul e că nici nu mai contează prea tare dacă între semnatarul/livratorul evaluării psihiatrice și familia Carra au existat sau nu relații de amiciție. Răspunsurile afirmative sunt, deja, în dosarul DNA! Cert e că, din acest punct, după eliberarea celor două acte medicale, schema s-a complicat și mai tare căci, în ecuație, așa cum rezultă din probe certe, au intrat pe fir doi ”intermediari” ai Institutului de Medicină Legală Timișoara. Primul, un om de afaceri bănățean, pe numele său Vasile Savu, cunoștință a pilotului MAI, Nicolae Carra. Mai puțin important cum s-au cunoscut cei doi! Ideea e că a doua zi după eliberarea documentului psihiatric, pe data de 26 mai 2019, Savu i-a comunicat Anei Maria Mihăilescu, la vremea respectivă iubita lui Carra, printr-un mesaj pe whatsapp, că a identificat soluția favorabilă pentru IML. Evident, la solicitarea familiei!

Pe scurt, Savu l-a introdus în schemă pe asistentul Cosmin Pantilimon Stetcu, angajat la Spitalul Clinic Municipal ”Clinicile Noi” din Timișoara. În aceeași seară, la ora 20.24, așa cum reiese dintr-un schimb de mesaje, cadrul medical i-a solicitat partenerei de viață a pilotului MAI… ”numele bătrânei”, motivând că, a doua zi, pe 27 mai 2019, conform unor probe conexe, va rezolva problema cu o oarecare… ”dr. Maria”. Și, într-adevăr, a doua zi, pe numele pediatrului Tatieana Adam, IML Timișoara taie și eliberează o chitanța (seria TM 19 IML nr 0745), în valoare de 500 RON, reprezentând o taxă de evaluarea medico-legală psihiatrică, la solicitarea scrisă de Mariana Carra și semnată în numele fiului său.

În aceeași zi de 27 mai 2019, pe repede-înainte, un angajat al IML Timișoara s-a deplasat la domiciliul pediatrului Tatieana Adam, pe strada Tușnad nr. 22, deși casa nu era în flăcări! Dar nu a avut noroc! Din probe rezultă două lucruri clare: că ”bătrâna”, în vârstă de 94 de ani, a refuzat evaluarea și a invitat medicul, să părăsească domiciliul și că, înainte de intervenția asistentului Cosmin Pantilomon Stetcu, pe lângă ”dr. Maria” de la IML Timișoara, familia Carra mai încercase să obțină o evaluarea în teren a bătrânei, dar fără succes. Mai precis, termenul pe care-l primise de la IML Timișoara era destul de lung și…dezavantajos, ”deoarece starea de sănătate a numitei Tatieana Adam era precară și se degrada continuu de la o zi la alta”.

Una peste alta, în seara aceleași zile de 27 mai 2019, așa cum rezultă din probele DNA, Mariana Carra, mama pilotului MAI, a luat legătura cu asistentul medical de la ”Clinicile Noi” și i-a cerut acestuia o întrevedere de urgență: ”…s-a hotărât ca a doua zi, pe 28 mai 2019, Cosmin Pantilimon Stetcu să se deplaseze la IML Timișoara și să intre în contact cu medicul, pe care îl cunoștea, și să îl determine pe acesta să-i elibereze documentul medico-legal, fără să o supună pe Tatieana Adam la o altă examinare”. Lucru care s-a și pus în practică căci, din probatoriu reiese că, într-adevăr, pe 28 mai 2019, Mariana Carra s-a reîntâlnit cu angajatul de la ”Clinicile Noi”, chiar în fața Medicinei Legale, unde i-a înmânat acestuia adeverința emisă de către medicul de familie dr. Neagu-Aldana Maria și referatul de consult psihiatric, întocmit de Centrul ”Mara”. Faptul că, în ziua respectivă, ambii protagoniști se aflau în aceeași celulă GSM, practic în același loc fizic, în față la IML Timișoara, sunt probe de netăgăduit – asta ca să înțeleagă și asistentul medical Cosmin Pantilimon de la ”Clinicile Noi” care s-a jurat că nici n-a călcat pe la Medicină Legală. Și nici nu și-a traficat influența pe lângă vreun… ”dr. Maria”!

Virment bancar

Și tot pe 28 mai 2019 s-a mai întâmplat ceva straniu: omul de afaceri, intermediarul Vasile Savu, i-a trimis Anei Maria Mihăilescu, pe whatsapp, numărul de cont bancar al lui Cosmin Pantilimon Stetcu, deschis în aceeași zi, la ora 13.01, la Raiffeisen Bank Timișoara. Ulterior, la ora 16.00, datorită unor mici chestiuni de încredere și garanții, Savu și-a deschis și el un cont în euro și i-a comunicat datele de identificare, tot iubitei pilotului Nicolae Carra și tot prin intermediul aplicației de whatsapp. Cert e că din probe clare rezultă că, în aceeași zi de 28 mai 2019, la ora 17.41, Ana Maria Mihăilescu a alimentat contul lui Vasile Savu cu suma de… 20.000 euro. Și din alte documente bancare și investigații conexe a reieșit că din totalul sumei și din același cont bancar, în aceeași zi, la interval de o oră, Vasile Savu a virat 10.000 euro în beneficiul asistentului medical de la ”Clinicile Noi”. Și, ca-n povestea cu “zece negri mititei”, mai departe, Cosmin Pantilimon Stetcu, chiar a doua zi, și-a lichidat contul, extrăgând cei 10.000 euro…cash! Acum, în fața probelor evidente, asistentul medical susține diverse: ba că Savu avea conturile blocate și i-a pus la dispoziție contul său, bă că i-a returnat suma, ba că și-a reținut o mică parte. Dar Cosmin Pantilimon e sigur că nu a dat nicio șpagă la IML din banii puși la dispoziție, prin intermediar, de familia Carra! Și ca nu cunoaște vreun ”dr. Maria” cu toate că probele de la dosar spun… cu totul altceva!!!

Adevărul e că “pierderi de memorie” a avut și omul de afaceri, Vasile Savu, așa cum rezultă dintr-o înregistrare ambientală care începe cu ”…jur să spun adevărul și să nu ascund nimic din ceea ce știu”. Mai exact, acesta a încercat să inducă ideea că cei 20.000 euro, virați în contul său, erau, în fapt, o datorie mai veche, ba un profit de pe o afacere cu miez de nucă, ba că nu știe care e numele de familie al asistentului medical, ba ca nu i-a virat 10.000 de euro, ba că i-a virat dar că a fost o chestiune de renovare a unui apartament! Cert e că, după plata venită prin cont, pe data de 4 iunie 2019, IML Timișoara a eliberat un certificat medico-legal psihiatric pe numele Tatieanei Adam. La capitolul antecedente patologice, comisia de primă expertiză medico-legală psihiatrică a citat din adeverința medicului de familie, dr. Neagu Aldan Maria, dar și din efortul depus de Centrul de Psihiatrie ”Mara” din Timișoara.

Și concluzia comisiei, bazată pe ”examenul psihic”, care a scos în evidență orientarea bună temporo-spațială a pediatrului Tatieana Adam și ”voința fermă” de a fi validată aptă medico-legal, este una care nu a lăsat loc de nicio interpretare: ”…considerăm că Tatieana Adam are discernământul necesar pentru a întocmi testamentul”! Cât ai clipi, și ultima ”voință fermă” a pediatrului timișorean a fost îndeplinită. În sensul că, tot pe 4 iunie 2019, în aceeași zi în care IML Timișoara a concluzionat că ”bătrâna” e numai bună de-o iscălitură pe un nou testament, notarul Doriana Moțoc a pus în practică, în regim de urgență, ultima dorință a medicului pediatru, în prezența a doi martori. Ulterior, la o săptămână după, Tatieana Adam a decedat!

Cum altfel, decât fericită că, la un asemenea eveniment, a fost asistată de doi ”martori” obiectivi: primul, concubin al femeii de serviciu, persoană care o îngrijea de vreo 20 de ani, iar celălalt, în relații de prietenie, așa cum rezultă și de pe paginile de Facebook, atât cu mama pilotului cât și cu…notarul public. Și, mai presus de orice, pediatrul Tatieana Adam a închis ochii liniștită că a lăsat, pe mâinile bune ale pilotului Nicolae Carra, salvator de vieți pe la UPU-SMURD, toată agoniseala sa de-o viață: casă, terenuri, bunuri și în conturi vreo 250.000 RON. Astăzi, toate în litigiu, căci testamentul a fost contestat, imediat după înmormântare, chiar de către primii legatari ai medicului Tatieana Adam, nepoții de frate și soră.

Că mai e și Secția Militară a Direcției Naționale Anticorupție pe fir și că a și făcut perchezițiile de rigoare, în urmă cu vreo lună, contează mai puțin pentru toți participanții la această nuvela. O poveste care n-are nicio legătură nici cu ”Moartea Căprioarei” a lui Nicolae Labiș și nici cu ”Moartea domnului Lăzărescu” a lui Cristi Puiu ci, de departe, cu moartea medicului-pediatru Tatieana Adam din Timișoara. Nimeni alta decât soția celebrului prof. dr. Ion Adam, unul dintre cei mai mari chirurgi pe care i-a dat vreodată orașul de pe Bega…

26 COMENTARII

 1. oooooo, celebrul nicu cara… tepar… vanator de averi . sa raspunda cum e cu sala de squash, cum a pacalit si a dat teapa. bani si minciuni asta e nicusor. vanator de tepe. omu tre sa aiva bani, nu nicusorule?

  • Angajatul Ministerului Afacerilor Interne , Carra Nicolae aplica aceeasi tactica in toate afacerile sale, in societatea de squash , in societatea de solutii , in activitatea comerciala de vanzare de autoturisme , in obtinerea testamentului mentionat in prezentul articol … TUPEU DE BORFAS….
   Si ce credeti in toate aceste afaceri a fost sustinut de curajoasa lui mama , mai exact mama sa fiind intotdeauna la inaintare , in documente ( unde s-a putut ) insa el fiind unicul care gestiona aceste tranzactii din care a obtinut sume de bani considerabile in mod fraudulos.
   Adevarul se va afla curand… vom afla curand cine a fost si este marele “anteprenor” Carra Nicolae, angajatul MAI 😉

 2. Cine este persoana din spatele acestiu articol cu scenariu de film? Cumva domana Ana Maria Mihailescu? Persoana care are o gramada de dosare de inselaciune, persoana care pe mine si logodnica mea si inca un cuplu ne-a inselat promitandune un concediu in Dubai la Formula 1 si Thailanda? Dupa ce am facut transfer bancar de cuplu cate 2200€ in contul mamei ei in 2019 nu am mai auzit de ea si am ramas si cu banii dati si fara concediu. Tot ce se-nvarte in jurul ei este o minciuna!

   • Dar ma intreb asa, organele astea ale Statului de unde ati preluat subiectul, cand au rascolit prin telefonul Anei Maria Mihailescu… oare nu au dat si de convorbirile si mesajele pe care le-am avut cu ea in care imi cerea sa fac cat mai repede transferul integral al concediului pentru a putea face asazisa rezervate? Probabil au scapat din vedere acele conversatii.

     • „De film!” Sunt primele cuvinte cu care incepe acest articol. Ana Maria Mihailescu este un nume care apare in acest articol. Deci cam are legatura ceea ce scriu cu acest articol, atata timp cat fac referire la o persoana din articol si discutam decent, sau nu am dreptul la o opinie? Sunt una din persoanele pe care aceasta domana ma saracit pe mine si prietena mea cu 3050€ ca sa fiu mai exact (suma poate fi oricand justificata cu extrasuri de cont) si culmea este ca astazi ce credeti, dupa aproape 3 ani am fost contactat de pe un alt numar decat cele pe care le aveam eu de doamna Ana. Din raspunsul care mi l-ati dat mai sus imi pot da seama de unde aveti pozele din acest articol, va multumesc.
      Zi buna voceatimisului.ro !

     • Numele meu este Ana Maria Mihailescu, observ ca acest domn Laurentiu insista sa imi foloseasca numele in contextul unor afirmatii prezentate intr-un mod nereal , favorabil prietenului sau dl. locotenent comandor Carra Nicolae , insa situatia reala este urmatoarea , bazata pe documente si conversatii whatsapp:
      1. In vara anului 2018, moment la care ma aflam intr-o relatie cu dl locotenent comandor Carra Nicolae , acesta mi-a solicitat ca in vacanta din luna august 2018 sa ii achizitionez cazare la hotelul din Grecia prin agentia mea de turism din Dubai ( in acest fel obtinand un pret mult mai mic ) si prietenului sau Manda Laurentiu ( persoana care observ sa ma denigreaza facand comentarii la acest articol) . Conform documentelor, subsemnata am achitat contravaloarea cazarii in Grecia pentru acest “domn” Manda Laurentiu si iubita acestuia, fara ca eu sa primesc vreodata contravaloarea respectivei sume pe care am achitat-o . In acest sens solicit sa faca dovada acelei plati catre subsemnata .
      2. In luna octombrie 2018 locotenentul comandor Carra Nicolae planuieste o noua vacanta in luna decembrie 2018 alaturi de bunul sau prieten Laurentiu Manda cat si de un alt prieten al celor doi , de aceasta data destinatia fiind Italia, evident cerandu-mi din nou sa achizitionez cazarea la hotel pentru prietenii lui Laurentiu Manda si inca un prieten prin agentia mea de turism din Dubai , oferindu-le acestora pretul fara tva si fara comisionul de agentie. Precizez faptul ca numitul Laurentiu Manda , iubita acestuia cat si celalat prieten a celor noi au beneficiat de toate aceste lucruri , mergand in vacanta in Italia.
      3. In perioada ianuarie-aprilie 2019 locotenetul comandor Carra Nicolae planuieste din nou o vacanta impreuna cu bunul sau prieten Manda Laurentiu , in luna august in Grecia, evident in aceleasi conditii, cazarea fiind achitata de catre subsemnata din contul agentiei din Dubai cu beneficiile prezentate anterior. Din anumite motive, subsemnata si locotenentul comandor am stabilit ca noi doi sa mergem in vacanta la mare in Romania , astfel Carra NIcolae ii propune si bunului sau prieten Manda Laurentiu sa ne insoteasca la mare in Romania, astfel Laurentiu Manda si iubita acestuia ne insotesc in luna august 2019 la mare in Romania, neachitand contravaloarea cazarii respectiv 1000 euro, cazarea fiind achitata de catre subsemnata ( dovada ordin de plata ) .
      4. Dupa intoarcerea de la mare , locotenentul Comandor Carra Nicolae stabileste cu prietenul sau Laurentiu Manda, iubita acestuia si inca 2 persoane sa mergem in vacanta in Thailanda in luna noiembrie 2019 ( davada conversatii whatsapp ) si in acest sens rugandu-ma sa ii fac o noua oferta prietenului sau Laurentiu Manda ( in sensul sa nu ii percep taxa de agentie si tva ul ) pentru sejurul in Thailanda, lucru pe care l-am facut . Am achitat din contul agentiei mele din Dubai catre turul operator intreaga suma de bani pentru sejurul in Thailanda, urmand ca vacanta sa fie in cursul lunii noiembrie 2019 ( in acest sens existand extras de cont) .
      Ca urmare a despartii subsemnatei de catre locotenentul comandor Carra Nicolae in luna septembrie 2019 cat si a executarii mele intr-un mod nedrept in luna octombrie 2019 ca urmare a fabricarii dosarului penal instrumentat de catre locotenetul comandor Carra Nicolae si apropiatii acestuia , in luna noiembrie 2019 cand trebuia sa aiba loc deplasarea in Thailanda , subsemanta ma aflam in arestul IPJ Timis ca urmare a lucrurilor mincinoase prezentate de catre familia Carra si interpusii acesteia , eu fiind in imposibilitatea de a mai lua legatura cu acest “domn” Manda Laurentiu , care curios de 3 ani nu m-a contacta iar de cateva zile ii sare in ajutor prietenului sau , facand afirmatii despre subsemnata in mod eronat.
      Consider ca daca tacea filozof ramanea. Toate informatiile pe care le-am scris in acest comentariu le pot proba cu documente.
      Pe aceasta cale solicit administratorilor acestei publicatii sa scoata toate comentariile in care apare numele meu atata timp cand nu sunt prezentate probe in sustinerea afirmatiilor , mai mult decat atat , articolul vizand un alt aspect si personaj si nu Mihailescu Ana Maria.
      Iar pe final vreau sa lamuresc un aspect important, nu ma aflu eu in spatele acestui articol , se afla legea care trebuie aplicata in mod corect pentru fiecare dintre noi.
      Eu va stau la dispozitie , oricand pentru probarea celor mentionate mai sus.
      Va multumesc!
      Cu aleasa consideratie ,
      Mihailescu Ana Maria

  • Stimate domn , aveti in vedere ca gunoaiele ies intotdeauna la suprafata 😉 keep calm … vom afla ADEVARUL despre toate personajele din acest scenariu de film cum iti numiti dvs, care abia a inceput. Ve-ti fi surprins de deznodamantul acestuia 😊

 3. Timișoara str.Trandafirilor nr.10,vila vândută cu 1 milion de DM sau €,fam.Carra avea ceva în pușculiță,în rest totul este în spiritul țării în care trăim.

 4. Pana la urma adevarul unde este? Intr un alt articol de presa se spune cu totul altceva despre cei 20000 se euro, care se pare ca au facut deja obiectul unui proces. Informatiile de unde le ati cules, de pe marginea drumului? Las aici si articolul, sa se mai informeze iubitorii de cancan…

  • …PROBELE sunt atașate la material și au fost “culese” din actele judiciare care au stat la baza mandatelor de interceptare telefonică și a deschiderilor/perchezițiilor celor de la DNA. Restul, ca sa citez, e cancan.

   • Pai daca probele au fost culese din actele judiciare, prezentati ne probe reale, respectiv poza de la IML cu cei 2 cand se intalnesc, nu o poza din curte cu paznicul, sau ce calitate o avea domnul surprins in fotografie….data viitoare, culegeti le mai bine 😉

    • 1. Urmarirea penala este confidetiala , drept urmare actele judiciare nu pot fi publicate la acest moment;
     2. Paznic cum l-ati numit dvs. Pe acel domn din poza nu este tocmai un paznic si un angajat al Serviciului pentru actiuni speciale, poza din data de 04.03.2022 cand au fost efectuate descinderi la locuintele domnului locotenent comandor Carra Nicolae si acolitii acestuia;
     3. Data viitoare incercati ca lasati comentarii in cunostinta de cauza , sau si dvs. sunteti unul dintre acolitii dl. locotenent comandor Carra Nicolae care primeste vre-un comision ?

  • 1. Niciodata Directia Nationala nu va face descinderi fara sa detina un bagaj de probe zdrobitoare , lucru care s-a intamplat in data de 04.03.2022 la locuinta locotenentului comandor Carra Nicolae, mama acestuia Carra Mariana , Cosmin Pantilimon, Savu Vasile si alte persoane care au fost implicate in acesta “tranzactie” fabuloasa;
   2. In ceea ce priveste link-ul atasat , acesta face obictul altor dosare penale/sesizari ale tuturor persoanelor care au instrumentat executarea numitei Mihailescu Ana Maria, pentru moment prezentam doar unul dintre aspectele importante care a stat la baza sustinerii neconditionate si ascunderii activitatilor infractionale ale locotenentului comandor Carra Nicolae;

   https://portal.just.ro/59/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=5900000000067398&id_inst=59

   3. Telenovela care il are ca personaj principal pe locotenetul comandor Carra Nicolae cat si a acolotilor sai abia este abia la inceput… dupa 2 ani si jumatate de nedreptati.

   LEGEA TREBUIE APLICATA IN LITERA SI SPIRITUL EI.
   Organele competente in cauza ( cat si din alte cauze care il au ca personaj principal pe locotenetul comandor Carra Nicolae , acolitii si sustinatorii acestuia) , informatorii de presa isi vor face treaba intr-un mod profesionist si de necontestat.

   • Doamna draga, eu nu am afirmat ca DNA face sau nu descinderi fara probe, afirmatia mea, era cu totul despre alceva, dar ati divagat tocmai pentru a ne demonstra inca odata ca aveti ceva impotriva lui Carra Nicolae, lucru care era vizibil cu ochiul liber inca din comentariile anterioare. Link ul atasat face referire tocmai la cei 20000 de euro din articol, pe langa alte multe infractiuni pe care le a comis numita MAM

    • Misterul va fi elucidat curand …. Lasati organele de cercetare sa-si faca treaba si nu mai faceti afirmatii nefondate. Noi intelegem ca domnul locotenent comandor Carra Nicolae doreste in continuare sa isi ascunda activitatile infractionale, insa din pacate pentru acesta mai exista si oameni ai legii CORECTI care fac anchete pe probe si nu pe prietenii cum a fost in dosarul prezentat de dvs. in link-ul de mai sus. Tocmai v-am prezentat faptul ca dosarul mentionat in acel link a fost stramutat de la judecatoria Timisoara din cauza stranselor legaturi de prietenie a persoanelor din dosar cu judecatorul in custodia caruia se afla dosarul penal. Si sa nu uitati o vorba, intotdeuna gunoaiele plutesc. Adevarul va iesi la suprafata.

 5. Carra Nicolae pretinsul imaculat!!! Doar ca acesta nu s-a rezumat numai la testament ci a mai „comis” si altele! Multe si la fel de grave!
  Justitiarule, ai dreptate, numai ca pe langa cei indicati de tine se pare ca in cauza mai sunt implicati – cel putin in ceea ce il priveste pe Carra, familia lui si acolitii sai- si procurori, comisari de politie, avocati, judecatori. Si in randul lor trebuie sa „se faca ordine”!!!
  Felicitari echipei de investigatii si astept cu interes episodul 2!

 6. Pana nu vine vidanja sa curete haznaua in care se balacesc deopotriva personaje din UMF, Colegiul Medicilor, medici de familie (e plina ochi piata de certificate medicale si de concedii medicale false) si medici din spitale si IML mirosul va fi pestinential indiferent unde intorci capul!

  • Andreea, cat crezi ca il mai rabda si statul? Usor, usor, lucrurile au iesit si ies la iveala. Si atunci sa vedem ce va mai fi si daca va mai fi sustinut de camarila sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare