minori-disparuti

Doi tineri, de 13 și 17 ani au dispărut de la domiciliul Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării acestora. Toți cei care pot oferi informații legate de cei doi sunt rugați să sune la 112.

Marin Alexandru Traian, de 13 ani, ar fi plecat în 5 mai de la domiciliu, din localitatea Ghizela, județul Timiș și până în prezent nu a revenit.

“Semnalmente: înălţime 1.60metri, greutate 40-45 de kg, ochi căprui, păr șaten, faţă ovală, ten deschis. La data dispariţiei, minorul purta o geacă din fâș neagră, pantaloni tip jeans de culoare maro şi pantofi sport se culoare albastră”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Varga Florica, de 17 ani, a plecat de la domiciliul bunicii, din localitatea Uitvar, în 17 aprilie, iar până în prezent nu a mai revenit.

“Semnalmente: înălţime 1.50-1.55 metri, 40-45 de kg, păr șaten tuns scurt, ochi verzi, ten măsliniu. La data dispariției, minora purta o bluză de culoare albastră, pantaloni tip blue jeans și pantofi sport. Din informațiile obținute de polițiști, reiese ca aceasta s-ar afla pe raza municipiului Timișoara, frecventând zona Iosefin și ar circula cu tramvaiul nr.9”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Oricine poate oferi informații care să conducă la găsirea minorilor este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here