Doi minori dispăruți, în Timiș

- Advertisement -

Doi tineri, de 13 și 17 ani au dispărut de la domiciliul Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării acestora. Toți cei care pot oferi informații legate de cei doi sunt rugați să sune la 112.

Marin Alexandru Traian, de 13 ani, ar fi plecat în 5 mai de la domiciliu, din localitatea Ghizela, județul Timiș și până în prezent nu a revenit.

„Semnalmente: înălţime 1.60metri, greutate 40-45 de kg, ochi căprui, păr șaten, faţă ovală, ten deschis. La data dispariţiei, minorul purta o geacă din fâș neagră, pantaloni tip jeans de culoare maro şi pantofi sport se culoare albastră”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Varga Florica, de 17 ani, a plecat de la domiciliul bunicii, din localitatea Uitvar, în 17 aprilie, iar până în prezent nu a mai revenit.

„Semnalmente: înălţime 1.50-1.55 metri, 40-45 de kg, păr șaten tuns scurt, ochi verzi, ten măsliniu. La data dispariției, minora purta o bluză de culoare albastră, pantaloni tip blue jeans și pantofi sport. Din informațiile obținute de polițiști, reiese ca aceasta s-ar afla pe raza municipiului Timișoara, frecventând zona Iosefin și ar circula cu tramvaiul nr.9”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Oricine poate oferi informații care să conducă la găsirea minorilor este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Cod galben de vânt, în Timiş! Sunt aşteptate şi ploi însemnate cantitativ

Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt...

Competitie la CJ Timis: spitalele din judet pot accesa fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale

Spitalele din județul Timiș pot concura pentru fonduri nerambursabile...

Profesori si elevi din Timis, fortati sa stea acasa dupa ninsoarea de azi-noapte

Ninsoarea abundentă din noaptea care a trecut a creat...

Firmele contractate de CJ Timis pentru deszapezirea drumurilor judetene, mobilizare in forta

Mobilizare impresionantă de forțe pentru deszăpezirea drumurilor județene anunțată...

Din aceeași categorie

Categorii Populare