Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După 12 ani în fruntea I.S.U. Timiş, generalul Mihai Benga predă „ştafeta”. Sâmbătă, un colonel preia şefia instituţiei, în Piaţa Victoriei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În conformitate cu Ordinul M.A.I. nr. II/4500 din 09.09.2013 şi în baza Decretului preşedintelui României nr. 753 din 05.09.2013, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 570 din 06.09.2013, generalul de brigadă dr. Mihai Benga, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş, trece în rezervă cu drept la pensie.

Ceremonia de predare–primire a comenzii unității şi a drapelului de luptă se va desfăşura într-un cadru festiv, în Piaţa Operei din Timişoara, unde cadrele unităţii vor da onorul oficialităţilor, muzica de fanfară va oferi solemnitate momentului, iar cetăţenii vor putea vedea o expoziţie a tehnicii de luptă aflată în dotarea pompierilor şi un punct de informare preventivă. După 12 ani la comanda pompierilor judeţului Timiş şi peste 35 ani de carieră militară, general de brigadă dr. Mihai Benga predă ştafeta prim-adjunctului său, în prezența autorităţilor locale şi a inspectorului general al I.G.S.U., colonel dr. Ion Burlui.

Ca o încununare a întregii sale activităţi, în încheierea mandatului de conducere a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „BANAT” al judeţului Timiş, tot sâmbătă, va avea loc operaţionalizarea dispeceratului integrat I.S.U. Timiş – S.A.J. Timiş, în prezența secretarului de stat dr. Raed Arafat. Evenimentul va avea loc la sediul unităţii de pe strada Înfrăţirii nr. 13, Timişoara, începând cu ora 10:00.

Timişorenii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare la evenimentul din Centrul oraşului, întrucât, acesta este un eveniment care nu poate fi văzut frecvent.

 

Foto:ziarelive.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare