Pe platoul din faţa Operei Naţionale va fi amenajat un cuib cu ouă colorate şi decoraţiuni specifice sărbătorilor pascale, însă datorită evenimentelor neplăcute desfășurate la precedenta ediție, nu vor mai putea fi admirați și micuții iepurași vii.

Municipalitatea a hotărât decorarea cu elemente pascale a încă două zone din oraş: Parcul Dacia, din zona cu acclași nume, şi piaţeta din faţa Şcolii Generale nr. 30, în zona Soarelui.

Deschiderea Târgului de Paşti va avea loc mâine, 27 martie, începând cu ora 17:00, în Piaţa Victoriei, iar din programul primei zile nu vor lipsi muzica de promenadă asigurată de Fanfara Big Band. Începând cu ora 17:30 va cânta trupa Elan cu următoarea componenţă: Mircea Nedelcu – chitară, voce, Gradimir Boghici – bass, Richard Maser – tobe, genul abordat: pop-rock. De la ora 18:00 va urca pe scenă formaţia Phaser alcătuită din Carina, Sebi, Radu, Lucian şi Arnold. Phaser tocmai a lansat videoclipul „Mi-e dor de el”. Piesa s-a născut din prin colaborarea cu George Hora şi Studio 66 Records, fiind o melodie care surprinde plăcut încă de la primele acorduri de pian.

De asemenea, începând de mâine, la ”Târgul de Primăvară”, cei mici se vor putea bucura de prezența mascotelor-iepuraş, cu care pitici, mămici, tătici și bunici, vor putea face poze. De asemenea, autoritățile locale promit să le ofere surprize celor mai cuminți.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.