Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Elena Udrea – candidatul PMP la alegerile prezidențiale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Decizia ca Elena Udrea să fie candidatul PMP la alegerile preidențiale a fost luată marți de membrii Colegiului Național al partidului. „PMP m-a desemnat, prin vot, în Colegiul Național candidatul la alegerile prezidențiale. E o mare responsabilitate pe care mi-o asum împreună cu întreaga echipă a PMP. Cred că sunt cel mai potrivit candidat”, a declarat Udrea, la încheierea ședinței, scrie Agerpres.

Un singur membru din cadrul Colegiului Național a votat împotriva desemnării fostului ministru al turismului drept candidat al PMP pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc la finalul lunii noiembrie, fiind vorba despe europarlamentarul Cristian Preda.

„Suntem pregătiți de această campanie și eu ca președinte sunt pregătită să îmi asum candidatura la președinția României. Sunt candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta, îl pot bate pe Victor Ponta în orice competiție, inclusiv în ceea ce privește președinția României”, a spus Elena Udrea, cu o zi înaintea ședinței în care a fost desemnată candidat al PMP pentru postul de președinte al României.

Foto: Contantin Duma

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare