FOTO Un bărbat din Cărpiniș, reținut de polițiști pentru furt. Paguba, făcută în Luxemburg, ajunge la 25.000 de euro

- Advertisement -

La sfârşitul lunii mai 2013 un bărbat, din Luxemburg, a depus o plângere la sediul I.P.J Timiş, prin care a sesizat faptul că J. Adrian, de 28 de ani, din comuna Cărpiniş, a lucrat, în perioada ianuarie 2012 – ianuarie 2013, la ferma sa, din Luxemburg, perioadă în care timișeanul ar fi sustras mai multe bunuri (unelte şi aparate electrice) în valoare de 25.000 de euro.

În baza unei autorizaţii de percheziţie emisă de Judecătoria Timişoara, la data de 5 septembrie a.c., poliţiştii s-au deplasat în comuna Cărpiniş, la domiciliul suspectului, unde au efectuat o percheziţie domiciliară.

Polițiștii au descoperit mai multe bunuri (unelte folosite în construcţii, bormaşini şi drujbe electrice) despre care există suspiciuni că ar fi fost sustrase de la ferma de unde acesta a lucrat.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar bunurile găsite la domiciliul său au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului cauzat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare