zilele_portilor_deschise_mic1

Pentru cei ce sunt interesaţi de lumea francofonă, porţile Institutului Francez din Timişoara vor fi deschise în zilele de 25 şi 26 octombrie. Sunt binevenite toate persoanele, atât cele care au mai vizitat institutul, cât şi cele ce nu i-au mai păşit vreodată pragul.

Vizitatorii vor fi întâmpinaţi de personalul institutului şi vor avea şansa să vadă exact ce activităţi se desfăşoară la institut. În timpul celor două zile de porţi deschise vor avea loc cursuri demonstrative de limbra franceză, jocuri şi activităţi în aer liber propuse de Activitate Afară, întâlniri cu interprinderi francofone, promoţii la cadrul Confluenţa culturilor, o prezentare Campus France şi a noii biblioteci digitale Culturethèque, dar şi ateliere de iniţiere în folosirea noilor instrumente multimedia : tablele şi smarthphone-uri. De asemenea, vizitatorii vor putea găsi cărţi în limba franceză în cadrul unui târg de carte veche.

Organizatorii au pregătit şi un stimulent pentru a face oamenii să păşească pragul institutului – o tombolă cu numeroase premii, premiul cel mare fiind un sejur de şase zile pentru două persoane la Marea Neagră în vara 2014!

Institutul francez din Timişoara reprezintă o componentă importantă a reţelei culturale franceze şi francofone din România si din Europa centrala si de est. El promovează politica susţinută de Ambasada Franţei şi de Serviciul său de Cooperare şi de Acţiune Culturală (SCAC) în favoarea culturilor şi a limbii franceze insistând pe dimensiunile lor contemporane şi sprijinind difuzarea poziţiilor internaţionale ale Franţei .

Întregul orar şi mai multe informaţii pot fi găsite AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.