Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Milionarul Cornu a fost ELIBERAT! După o noapte întreagă de audieri, judecătorii NU au decis ARESTAREA lui pentru 29 de zile

- Advertisement -

Cornu, căutat ieri la domiciliul său din Timişoara, dar şi la sediile firmelor sale atât în Capitala Banatului cât şi la Dumbrăviţa, se afla la Bucureşti, de unde a venit în viteză pentru audierile cerute de procurori. Ajuns în oraşul de pe Bega în jurul orei 18:00, Cornu a mers direct la sediul DIICOT unde au şi început audierile. Acestea s-au încheiat abia vineri în jurul orelor 12:00, când milionarul a fost transferat la Tribunalul Timiş pentru a fi prezentat în faţa judecătorilor care trebuiau să hotărască dacă Georgică Cornu şi complicele său Mihai Zaharia, arestat şi el tot ieri, pentru 24 de ore, NU vor fi arestaţi preventiv, pentru 29 de zile.

Georgică Cornu şi Mihai Zaharia nu au negat în faţa procurorilor afacerile dintre societăţile pe care cei doi le deţineau, afaceri făcute în urmă cu câţiva ani, însă Cornu susţine că înşelăciunea de care este el acuzat ar fi fost făcută de alţi doi foşti asociaţi, din judeţul Mehedinţi, care ar fi decedat între timp. Paguba statului român, conform datelor furnizate de DIICOT se riică la peste 60 de milioane de lei.

Ceilalţi 12 suspecţi, reţinuţi ieri, au fost eliberaţi, pe rând, începând de joi noaptea spre vineri, dar se află sub control judiciar, în timp ce Georgică Cornu şi Mihai Zaharia au fost eliberaţi abia cu câteva minute în urmă, chiar dacă aceştia sunt acuzaţi de evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat, ultimii fiind de asemenea puşi sub control judiciar.

Foto: Adrian Pîclişan

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore