Mişcarea Populară vrea românii în stradă! USL a devenit o organizaţie mafiotă care scoate România din Europa

- Advertisement -

„Cum altfel poate fi caracterizată întâlnirea în miez de noapte a Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, pentru a aduce modificări dramatice Codului Penal şi Legii Amnistiei şi Graţierilor, fără consultarea publică prevăzută de transparența decizională, fără anunţarea pe ordinea de zi a respectivelor modificări, fără informarea deputaţilor asupra a ce urmau să voteze?

Din perspectiva statului de drept a fost un act banditesc, mafiot. Legea Amnistiei şi Graţierilor a şi fost scoasă de la vot, sub presiunea publică şi mediatică uriaşă. Modificările la Codul Penal au trecut, însă, făcând din România un stat mafiot, în care parlamentarii, primarii, demnitarii puterii, adică ai USL, nu mai trebuie să dea socoteală în faţa justiţiei pentru acte de corupţie, furt din fondurile şi bunurile publice.

Dacă nu au putut să încalece Justiţia, USL-iştii au mers pe calea scoaterii demnitarilor lor de sub incidenţa justiţiei, pentru a putea să fure liniştiţi. Iniţiatorii acestor acte normative nu înţeleg că ele sunt în totală contradicţie cu spiritul european al statului de drept, al criteriilor şi standardelor semnate de către România cu ocazia aderării la Uniunea Europeană.

USL doreşte, prin aceste provocări la adresa spiritului şi legislaţiei UE, să scoată România din UE şi NATO, pentru a putea fura, devaliza şi frauda bugetul de stat, ultimele active economice rămase în proprietatea statului, munca cetăţenilor care plătesc taxe şi impozite.

Cel mai grav, românii nu se vor mai bucura de beneficiile integrării în UE şi NATO, libera circulaţie a oamenilor şi mărfurilor, uriaşele fonduri europene nerambursabile, inclusiv cele aflate în derulare, capabile să amelioreze nivelul de trai şi să contribuie la modernizarea României.

Îi avertizăm pe români că se află într-un grav pericol, acela de fi conduşi de o organizaţie mafiotă, dispusă să scoată România din UE şi NATO. Doar protestele, manifestaţiile şi demonstraţiile masive de stradă mai pot opri această organizaţie mafiotă din atingerea scopurilor sale distructive, menite să demoleze tot ce a câştigat România în ultimii 10 ani.

În consecinţă, Partidul Mişcarea Populară a decis să organizeze, astăzi şi în zilele următoare, acţiuni de stradă în întreaga ţară”, anunţă preşedintele P.M.P., Eugen Tomac.

 
Foto:reporterul.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img