Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parcul din Calea Lipovei ar putea arăta ca-n POVEȘTI! Ce propunere au făcut studenții timișoreni, municipalității FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

În urmă cu câteva zile, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, anunța că locuitorii din cartierul Calea Lipovei vor avea parte, începând din acest an, de un parc nou-nouț, care va fi construit la intersecția străzilor Holdelor și Sfinții Apostoli Petru și Pavel, pe o suprafață de 6.200 de metri pătrați.

”Noul parc din cartierul Calea Lipovei prinde contur. O prima propunere vine din partea Facultății de Horticultură și Silvicultură din Timișoara și o puteți studia, în rezumat, în imaginile de mai jos” a anunțat Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, cel care a și făcut publice imaginile de mai jos.

”Secundul” lui Nicolae Robu anunță că parcul care urmează să fie construit acolo este spune Dan Diaconu. Liberalul a făcut publice imaginile de mai jos cu mențiunea că le mulțumește studenților și profesorilor care au realizat această prima propunere și speră că municipalitatea va putea extinde colaborarea pentru alte proiecte de amenajare peisagistică în Timișoara, cu Facultatea de Horticultură și Silvicultură din capitala Banatului.

Urmărește-ne pe Google News

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare