Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pizzeria Hola, locul ideal pentru o seară cu prietenii!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Cauți locul potrivit pentru a urmări UEFA Euro 2016 la bere cu prietenii? Parcă ar merge și o pizza bună, rumenită. Avem locul perfect pentru tine!
Pizzeria Hola este un local cochet, unde găsești tot ce ai nevoie pentru o seară perfectă cu prietenii. Servirea este impecabilă și nici nu vei pleca acasă cu buzunarele goale la finalul serii, pentru că prețurile sunt rezonabile.

Cu o capacitate de 40 de locuri în interior și 24 de locuri pe terasă, Pizzeria Hola s-a pregătit pentru UEFA EURO 2016. Dacă vii cu prietenii și comanzi o pizza, primești o bere Peroni la țap din partea casei.

Și ai de unde alege! Sortimentele sunt multe, de la clasica Margherita, care costă 15 lei, până la savuroasa Quatro Stagioni, pe care o găsești la 23 de lei. Și cum nicio seară de fotbal nu e completă fără câteva beri, ai la dispoziție mai multe mărci cunoscute, atât la draft, cât și la sticlă.

Te vor aștepta reci și proaspete atât berile autohtone, precum Timișoreana sau Ursus, cât și mărcile străine, ca Peroni sau Heineken.

Pentru cei care doresc un meniu diversificat, bucătarii iscusiți de la Pizzeria Hola au pregătit o varietate de paste, grătare, salate și garnituri, care așteaptă să le încercați!

Nu lipsește nici meniul zilei, unde găsiți rețete delicioase zilnic, între orele 12.30 – 16.00. Cei care preferă dulciurile se vor bucura să afle că la Pizzeria Hola se pot delecta cu o înghețată, un tiramisu, un profiterol sau alte prăjituri gustoase.

Pizzeria Hola își așteaptă clienții pe strada Sarmisegetuza nr 8. Pentru rezervări puteți apela cu încredere la Sergiu: 0734 606 824. (P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...