ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timișoara și-a făcut public programul acestei săptămâni. Când au loc următoarele ”amicale”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timișoara se află încă în perioada de pregătire ”locală”, motiv pentru care alb-negrii și-au programat și câteva jocuri amicale, înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, care va avea loc săptămâna viitoare.

Dacă în weekend elevii lui Alexa au avut parte de prima partidă amicală din 2015, încheiată cu scorul de 0-0, în compania ”colegei” de serie Șoimii Pâncota, pe parcursul acestei săptămâni, înainte de plecarea în stagiul centralizat, timișorenii vor mai evolua în alte două jocuri de pregătire.

Programul celor de la Poli Timișoara este următorul:
– luni, 2 februarie – ora 16:00, antrenament;
– marți, 3 februarie – ora 10:30, antrenament;
– miercuri, 4 februarie – ora 11:00, meci amical: UTA Bătrâna Doamnă – Poli Timișoara (se joacă la Șiria);
– joi, 5 februarie – ora 10;30, antrenament;
– vineri, 6 februarie – ora 9:30, antrenament; – ora 16:00, antrenament;
– sâmbătă, 7 februarie – ora 11:00, meci amical: Național Sebiș – Poli Timișoara (se joacă la Sebiș).

Este important de știu că antrenamentele alb-negrilor sunt deschise publicului pe parcursul acestei săptămâni, urmând ca Poli Timișoara să plece în stagiul de pregătire din Turcia săptămâna viitoare, Ovidu Petre & Co. vor sta cantonați în țara semilunei în perioada 9-19 februarie, urmând ca în acest cantonament să joace șase partide de pregătătire, contra unor adversari internaționali, de calibru.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore