Poli-Timioara-National-Sebis

Cu doar două zile înainte de plecarea în cantonamentul programat în Antalya, Poli timișoara a reușit prima victorie din 2015, în cel de-al treilea amical al pauzei competiționale. Elevii lui Alexa au învins cu 8-0 pe Național Sebiș, liderul din seria a IV-a a Ligii a III-a. Jocul s-a disputat sâmbătă, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, iar scorul este unul relativ ”slab” dacă ținem cont de numărul ratărilor alb-negrilor.

Scorul a fost deschis foarte repede, de Boldea care a marcat în minutul 10, cu un șut de la opt metri. După o ”pauză” de respiro pentru apărarea celor din Sebiș, Pedro Henrique obținut un penalty pe care l-a și transformat ducând scorul la 2-0 în minutul 34, iar din acest moment, Poli a demarat ”asaltul” devastator la poarta adversă. Bărbuț a marcat pentru 3-0, în minutul 38, iar Trandu, în minutul 41, ducea scorul la 4-0. Chipirliu a înscris și el în minutul 46, pentru ca un minut mai târziu, Popovici să ducă scorul la 6-0. Scorul la pauză a fost stabilit de Boldea, care, în minutul 53, marca pentru 7-0.

Cea de-a doua repriză, disputată tot pe durata a 60 de minute, nu amai adus decât un singur gol, reușit de Rodi Duarte, care a marcat după mai bine de o oră și jumătate de la primul fluier al meciului. PArtida a fost alertă, cu un joc plăcut, iar un mare plus poate fi pus cel puțin în dreptul ”debutantului” Nikiema.

La meci nu a asistat antrenorul bănățenilor, Dan Alexa, acesta fiind la un curs de specializare în Italia, acolo unde, datorită condițiilor meteo, nu a putut decola spre Timișoara.

Poli Timișoara: Smaranda, Melinte, Cânu, Scutaru, Bălace, Trandu, Popescu, Nikiema, Boldea, Bărbuț, Pedro Henrique. Pe parcursul celor 120 de minute au mai intrat pe teren portarii Pap și Montenegro, în timp ce Belu, Todorov, Bocșan, Neagu, Motreanu, Popovici, Poparadu, Doman, Keita, Dragomir, Nanu, Duarte, Lazăr și Chipirliu au evoluat ca jucători de câmp.

Luni, 9 februarie 2015, elevii lui Alexa pleacă într-un cantonament extern, programat în regiunea turcă Antalya, până pe data de 19 februarie. Pe perioada stagiului centralizat, alb-negrii vor mai disputa câteva meciuri amicale, care nu au fost programate încă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.