Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli Timișoara, instrucție cu liderul din C4. Bănățenii au învins cu 8-0...

Poli Timișoara, instrucție cu liderul din C4. Bănățenii au învins cu 8-0 pe Național Sebiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cu doar două zile înainte de plecarea în cantonamentul programat în Antalya, Poli timișoara a reușit prima victorie din 2015, în cel de-al treilea amical al pauzei competiționale. Elevii lui Alexa au învins cu 8-0 pe Național Sebiș, liderul din seria a IV-a a Ligii a III-a. Jocul s-a disputat sâmbătă, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, iar scorul este unul relativ ”slab” dacă ținem cont de numărul ratărilor alb-negrilor.

Scorul a fost deschis foarte repede, de Boldea care a marcat în minutul 10, cu un șut de la opt metri. După o ”pauză” de respiro pentru apărarea celor din Sebiș, Pedro Henrique obținut un penalty pe care l-a și transformat ducând scorul la 2-0 în minutul 34, iar din acest moment, Poli a demarat ”asaltul” devastator la poarta adversă. Bărbuț a marcat pentru 3-0, în minutul 38, iar Trandu, în minutul 41, ducea scorul la 4-0. Chipirliu a înscris și el în minutul 46, pentru ca un minut mai târziu, Popovici să ducă scorul la 6-0. Scorul la pauză a fost stabilit de Boldea, care, în minutul 53, marca pentru 7-0.

Cea de-a doua repriză, disputată tot pe durata a 60 de minute, nu amai adus decât un singur gol, reușit de Rodi Duarte, care a marcat după mai bine de o oră și jumătate de la primul fluier al meciului. PArtida a fost alertă, cu un joc plăcut, iar un mare plus poate fi pus cel puțin în dreptul ”debutantului” Nikiema.

La meci nu a asistat antrenorul bănățenilor, Dan Alexa, acesta fiind la un curs de specializare în Italia, acolo unde, datorită condițiilor meteo, nu a putut decola spre Timișoara.

Poli Timișoara: Smaranda, Melinte, Cânu, Scutaru, Bălace, Trandu, Popescu, Nikiema, Boldea, Bărbuț, Pedro Henrique. Pe parcursul celor 120 de minute au mai intrat pe teren portarii Pap și Montenegro, în timp ce Belu, Todorov, Bocșan, Neagu, Motreanu, Popovici, Poparadu, Doman, Keita, Dragomir, Nanu, Duarte, Lazăr și Chipirliu au evoluat ca jucători de câmp.

Luni, 9 februarie 2015, elevii lui Alexa pleacă într-un cantonament extern, programat în regiunea turcă Antalya, până pe data de 19 februarie. Pe perioada stagiului centralizat, alb-negrii vor mai disputa câteva meciuri amicale, care nu au fost programate încă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei...

Goleadorul lui Poli, Pedro Henrique, încă un sezon pe ”Păltinișanu”. Pe cine contează Alexa pentru Liga I

Poli Timișoara se pregătește pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Cu un...

Timișoara, din nou în LIGA I, după Metalul Reșița – Poli, 0-3

Timișoara va avea, din nou, o reprezentantă în prima ligă fotbalistică a țării, după...