Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Maria Grapini își promovează propria firmă pe banii statului. An de an!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Europarlamentarul PC Maria Grapini rămâne unul dintre politicienii care se răsfaţă pe banii statului. An de an, una dintre firmele deţinute de fostul ministru al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii este trimisă să reprezinte România la cel mai mare târg internaţional de textile.

Ultima dată, acest lucru s-a întâmplat în cursul lunii trecute. Practic, în ultimii 10 ani, Pasmatex – firma patronată de europarlamentarul PC-, nu a lipsit niciodată de la târgul din Frankfurt, lucru care nu s-a mai întâmplat cu nicio altă firmă.

Cu toate acestea, chiar dacă statul are grijă să îi facă reclamă din bani publici afacerii Mariei Grapini, Pasmatex are un bilanţ financiar dezastruos. Potrivit datelor raportate la Finanţe, Pasmatex Conf Internaţional SA, producător de lenjerie de corp, a avut în 2013 pierderi de peste 1 milion de lei, în timp ce Pasmatex SA, fabricant de alte articole textile a raportat pierderi de peste 400 de mii de lei şi datorii de 4 milioane de lei, scrie b1tv.ro.

Concluzia este simplă! Statul preferă să dea bani pentru a promova firma cu datorii a politicianului Partidului Conservator în dauna altor societăţi mult mai performante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n Germania! Primarul Dominic Fritz laudă ”voluntarii” deși micuții au contracte remunerate cu instituții din subordinea municipalității

Întotdeauna, în situații neclare, Dicționarul Explicativ al Limbii Române dezleagă orice mister. DEX-ul, la...

Maria Grapini, în Parlamentul European: „Declarațiile vamale false creează prejudicii economice, dar afectează și consumatorii”

Europarlamentarul Maria Grapini a luat ieri cuvântul în Parlamentul European, în cadrul unei ședințe...