Europarlamentarul PC Maria Grapini rămâne unul dintre politicienii care se răsfaţă pe banii statului. An de an, una dintre firmele deţinute de fostul ministru al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii este trimisă să reprezinte România la cel mai mare târg internaţional de textile.

Ultima dată, acest lucru s-a întâmplat în cursul lunii trecute. Practic, în ultimii 10 ani, Pasmatex – firma patronată de europarlamentarul PC-, nu a lipsit niciodată de la târgul din Frankfurt, lucru care nu s-a mai întâmplat cu nicio altă firmă.

Cu toate acestea, chiar dacă statul are grijă să îi facă reclamă din bani publici afacerii Mariei Grapini, Pasmatex are un bilanţ financiar dezastruos. Potrivit datelor raportate la Finanţe, Pasmatex Conf Internaţional SA, producător de lenjerie de corp, a avut în 2013 pierderi de peste 1 milion de lei, în timp ce Pasmatex SA, fabricant de alte articole textile a raportat pierderi de peste 400 de mii de lei şi datorii de 4 milioane de lei, scrie b1tv.ro.

Concluzia este simplă! Statul preferă să dea bani pentru a promova firma cu datorii a politicianului Partidului Conservator în dauna altor societăţi mult mai performante.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.