Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii de frontieră au ÎNCREMENIT! Copil de 5 luni, ascuns sub FUSTA mamei, la Cenad

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Duminică. 27 iulie 2014, în jurul orei 18:00, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, conducând un autoturism marca BMW, cetăţeanul român Vasile A., în vârstă de 25 ani, însoţit de soţia sa, Maria N., în vârstă de 22 de ani, ambii domiciliaţi în judeţul Mehedinţi. Aceştia călătoreau însotiti de cei doi copii ai lor, în vârstă de 5 şi respectiv 6 ani. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit pe podeaua autoturismului, ascuns sub fusta mamei, un alt minor. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta este o fetiță în vârstă de 5 luni, fiica celor doi cetăţeni români, pentru care părinţii au prezentat un certificat de naştere, eliberat de autorităţile belgiene.

Cei doi au declarat că au recurs la această metodă pentru că doreau să ajungă în Belgia şi nu au ştiut care este procedura pentru a obţine un document valabil de călătorie pentru minor. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei, complicitate de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Tot ieri, în jurul orei 3:30, la acelasi punt de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul german Vjaceslav V., conducând o autoutilitară Mercedes Benz Sprinter, înmatriculată în Germania. Cu ocazia controlului de frontieră, oamenii legii având suspiciuni cu privire la faptul că ar fi mai multe persoane in mijlocul de transport, au procedat la efectuarea unui control amănunţit. Cu aceasta ocazie, a fost descoperită o persoană de sex feminin care era culcată pe podeaua din spate, între două scaune ale microbuzului.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este din Kazakhstan, are 20 de ani şi se numeşte Yulia V. Ea a declarat a recurs la această metodă pentru că nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen şi dorea să ajungă în Germania. În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei, iar pe numele soferului s-a dispus punerea în miscare a acţiunii penale sub aspectul sâvârţirii infracţiunii de trafic de migranţi.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare