Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii din Sânnicolau Mare au „înhăţat” un bărbat din Teremia Mare pentru neplata unei amenzi penale. Acesta va face închisoare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 19 decembrie 2013, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Oamenii legii s-au deplasat în localitatea Teremia Mare, unde l-au depistat pe C. Lucian, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sânnicolau Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de o lună de zile pentru neachitarea unei amenzi penale.

Condamnarea tânărului vine ca urmare a faptului că în noaptea de 29 spre 30 aprilie 2010, acesta a spart geamurile tip vitrină ale unui imobil, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

După aproape trei anu de zile, mai exact pe data de 4 martie 2013, Judecătoria Sânnicolau Mare a dispus achitarea, de către inculpat, a unei amenzi penale în valoare de 2.000 de lei, fapt ce nu a fost îndeplinit de scandalagiu.

C. Lucian a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...