Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPrimăria din Dudeștii Noi, amendată pentru că nu a anunțat incendiul care...

Primăria din Dudeștii Noi, amendată pentru că nu a anunțat incendiul care a distrus Sala de Consiliu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria din Dudeștii Noi a fost amendată deoarece nu a anunțat pompierii timișoreni în legătură cu incendiul produs vineri noaptea în Sala de Consiliu Local.

Vineri dimineață, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș au trimis o echipă în control la Primăria Dudeștii Noi, pentru a verifica dacă a fost sau nu respectată legislația în privința incendiului produs vineri noaptea și care a distrus Sala de Consiliu Local a comunei. Rezultatul a fost clar: primăria a fost amendată cu suma de 1.000 de lei.

„În data de 11.03.2016 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș a executat un control tematic privind apărarea împotriva incendiului și protecție civilă la primăria comunei Dudeștii Noi, pe Calea Becicherecului numărul 29. În urma controlului a fost aplicată sancțiunea contravențională constând într-o amendă în valoare de 1.000 lei conform art. 14 litera l) din Legea 307/2006 cu completările și modificările ulterioare, deoarece nu a fost informat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență despre izbucnirea incendiului din data de 04.03.2016, iar raportul de intervenție nu a fost transmis în termenul legal de trei zile”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Vă reamintim că sursele noastre din cadrul primăriei ne-au declarat că în incendiu au fost distruse documentele Consiliului Local Dudeștii Noi, care erau stocate pe calculatorul și serverul autorităților locale, localizate în respectiva sală. Primarul din localitate a afirmat că niciun document important nu a avut de suferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Dezastrul Colterm! Timișorenii, obligați să scoată din buzunar peste 21 milioane euro pentru că primarul Dominic Fritz a uitat să-l trezească din somn pe...

Aduceți-vă aminte când, în plină campanie electorală, Dominic Fritz avea soluții la orice problemă...

Demagog cu gura plină! Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Cel mai simplu e să dai lecții la toată lumea și tu să faci...

Politistul local care a jignit grosolan un fotoreporter din Timisoara, in Comisia de disciplina. Asteptam sanctiunea!

Agentul Avramescu a ajuns în Comisia de Disciplină a Compartimentului Control Intern din cadrul...