Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primăria, obligată să plătească sute de mii de euro clanului Cârpaci după ce a evacuat Spitalul de Copii. Cum s-a ajuns la această sumă VIDEO

- Advertisement -

Primăria Timișoara, la cerea edilului-șef Nicolae Robu, a ”actializat” situația procesului în care este implicată instituția, cu ”Pipi” Cârpaci, membru al clanului țigănesc cu același nume, care cere executarea silită a municipalității pentru aproape 200.000 de euro. ”Am cerut Serviciului Juridic să-mi întocmească un document. Lucrurile sunt destul de complicate (…). Primăria, Ministerul Sănătății și Spitalul de Copii au fost obligate la plata sumei de 179.122 de euro cu titlu de chirie pe perioada 27 august 2006 – 31 mai 2012 și apoi, începând cu iunie 2012, în plus, 2.594 de euro pe lună, până la eliberarea efectivă a imobilului” a explicat primarul Timișoarei.

Ununl dintre motivele pentru care municipalitatea nu vrea să plătească daunele cerute de instanță și pentru care procesul se judecă și în zi de azi, este datorat faptului că în clădirea executată silit de clanul Cârpaci s-au investit aproape un miliard de lei vechi, susține Robu. ”Noi am contestat această sumă și am cerut să se reducă din ea contravaloarea intervențiilor făcute la clădire de-a lungul timpului. Din pretențiile noastre de a se reduce suma cu 91.000 de lei, instanţa a acceptat doar 20.000 de lei” a mai spus primarul capitalei Banatului. Vezi cum explică Robu cauzele care au dus la această situație, în înregistrarea video de mai jos, de unde poți afla și ce cerere depusă de Primăria Timișoara a fost admisă de instanță în luna decembrie 2014.

”Accentuez un lucru al fenomenului cu ”Ț” (făcând referire la țigani). De când sunt eu primar am câștigat definitiv și irevocabil trei clădiri pe care suntem intabulați ca proprietari. Clădirea de chirurgie a Spitalului de copii și cele două clădiri de pe Bulevardul C.D. Loga, unde funcționează clinica de Balneo-fizio-terapie. Asta este situația. Intrarea în posesie asupra unui număr mare de clădiri a unor clanuri s-a făcut cu mulți ani în urmă. Niciuna de când sunt eu primar”, a încheiat Robu.

Clanul Cârpaci a reuşit, spre finele anului 2013, să obțină evacuarea Secţiei de Pneumologie a Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu”, după ce a revendicat în instanţă imobilul situat în zona ultra-centrală a Timișoarei.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=qlY1MRaT_d4&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore