ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul din Timiș care e în ”concediu de ODIHNĂ”, la… Popa Șapcă FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Situație de tot râsu’ (sau plânsu’) în comuna Peciu Nou din județul Timiș. Primarul localității, Ioan Fărcălău, a fost prins beat criță, la volan, în 2010. La vremea respectivă i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Apoi, la mijlocul lui 2011, după ce rămăsese fără permisul de conducere, Fărcălău a fost prins de polițiștii rutieri, la volan. Tot beat! Și fără permis! Ceea ce i-a adus un nou dosar cât se poate de… penal!

Unul peste altul, cele două dosare i-au adus lui Fărcălău o condamnare definitivă la opt luni de închisoare cu executare, motiv pentru care, acum câteva zile edilul din Peciu Nou s-a prezentat la Penitenciarul Timișoara pentru a-și ispăși pedeapsa, însă la Primăria comunei acesta figurează, deocamdată, în… concediu de odihnă!

E adevărat că la o condamnare de numai opt luni, ”vacanța” lui Fărcălău  poate fi considerată concediu de odihnă (cam lung), însă să mai și pui anunț pe ușa de la Primărie, parcă e prea de tot! Întrebată cum putem lua legătura cu edilul comunei, secretara, așa cum se poate vedea și în înregistrarea video de mai jos, ne spune, oarecum surprinsă de întrebarea noastră, că ”pe domnul primar îl puteți găsi la… penitenciar!”, iar când i se aduce la cunoștință că pe ușa de la intrarea în instituție scrie că primarul este ”în concediu”, replică și mai surprinsă: ”Ah, da?”.

Locțiitorul primarului a fost desemnat, din câte se pare, viceprimarul comunei, însă nu vă obosiți să-l căutați prea mult nici pe domnul Ioan Urda…

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=WOIDDLmujSA&feature=youtu.be]

foto Farcalau: renasterea.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore