Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Nicolae Robu EXPLICĂ de ce au primit colaboratorii săi liberalii teren pentru case de la Primăria Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a avut astăzi o primă reacţie după ce municipalitatea a făcut publică lista cu tineri care vor primi parcele gratuite din patrimoniul local, pentru a-şi construi case. Amintim că printre cei care vor primi teren de la primărie pe strada Ovidiu Balea se numără şi consilierul local Grigore Grigoroiu, fosta consilieră a primarului Sanda Greblă şi consilierul personal Cătălin Iapă.

Robu a explicat că „eu nici nu am văzut listele până în momentul de față, dar am aflat că s-au dat câteva nume în presă. Despre câțiva știam, pentru că și-au exprimat bucuria că sunt pe un loc eligibil. Nu sunt cei ce lucrează în primărie, respectiv cei ce îmi sunt mie colaboratori nu sunt cetățeni de rangul doi și nu pot fi discriminați negativ. Nu își pierd din drepturi, sunt cetățeni cu drepturi egale în această țară și este nepermis să aibă un oricât de mic avantaj în raport cu alții. Nimeni nu a avut niciun avanataj, sunt criterii clare, eu am cerut o reanaliză a tuturor dosarelor înainte de a se face ierarhia tocmai pentru că am aflat că există un număr de dosare din partea unor angajați din primărie și am vrut să preîntâmpin anumite erori, erori nevoite, dar care ar fi putut fi interpretate în fel și chip și am cerut să se reverifice totul. Totul este stabilit pe bază de punctaj foarte clar pe baza unei grile adoptată de consiliul local și drept urmare, cine are de contestat ceva să depună contestație, contestațiile se analizează tot transparent. Până luni se pot depune contestații. S-a lâsat mai mult timp”.

1 COMENTARIU

  1. Locuind cu parintii intr un apartament cu 2 camere eu si sotul meu am decis sa incercam si noi sa ne facem o casuta . M am bucurat cand am auit vestea ca primaria ajuta tinerii. In sfarsit ne ajuta si pe noi cineva . Am pus la dosar tot ce trebuie . Acte doveditoare ,legalizări tot ce era necesar și se cerea. Cu sustinerea parintiilor aveam si banii ce se cer în cont. Am așteptat cu sufletul la gura sa se anunțe câștigătorii . Dar spre surprinderea mea transparenta de care se vorbea nu exista ! Acest domn Robu pe care l-am votat,admirat și susținut s-a dovedit a fi un mincinos și un sarlatan. Nu am aflat ce punctaj am,pentru ca dosarul meu s-a pierdut prin primărie . Pur și simplu nu îl găsesc sa îmi arate ce punctaj am măcar. Am depus contestație care sunt sigura ca nu va rezolva nimic și dosarul meu cu tot cu acte și datele personale o fi prin tomberon .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare