Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentProtestul anti-Ponta de la Timișoara, un EȘEC. Ce ”pretenții” au organizatorii de...

Protestul anti-Ponta de la Timișoara, un EȘEC. Ce ”pretenții” au organizatorii de la Guvern VIDEO/FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Duminică, 3 mai 2015, ”Marea Depontificare” programată la Timișoara s-a dovedit a fi o mare ”rușine”, așa cum a fost catalogat mini-protestul de unii dintre cele câteva zeci de oameni prezenți în fața Palatului Administrativ al județului Timiș. Protestul a început, așa cum fusese programat, de la ora 17:00, însă, datorită schimbării locației anunțate inițial, a minivacanței prilejuite de ”liberul” 1 Mai, sau poate din alte cauze, abia s-au adunat circa 50 de timișoreni, o parte dintre aceștia stând doar gură-cască pe trotuarul de pe partea opusă Prefecturii. Ca fapt divers, pe evenimentul promovat pe Facebook, și-au anunțat prezența peste 1.000 de persoane.

”Timișoarei și timișorenilor le pasă! Timișoara este decisă să continue resetarea României. Am protestat în luna noiembrie în frig și am fost acuzați că am plătit oamenii, dar nu am plătit pe nimeni. Am protestat și vom protesta pentru că ne pasă. Suntem pe un teritoriu unde s-a plătit cu sânge pentru libertatea României în decembrie ’89” a explicat, la microfon, Beniamin Lup – unul dintre organizatorii acestui protest.

Vezi înregistrarea video cu solicitările protestatarilor la adresa Guvernului, dar și ce au cerut aceștia președintelui Klaus Iohannis. Mișcarea de protest s-a încheiat după aproximativ 60 de minute de la ora la care a debutat, deși aprobarea fusese acordată până la ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare