ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Reabilitarea Ambulatoriului de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal costă 10,7 milioane de lei FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Proiectul de reabilitare, finanțat cu bani proveniți în mare parte din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (Programul Operaţional Regional 2007-2013), dar și de la bugetul local și bugetul de stat, are ca termen de finalizare data de 29 octombrie 2015 şi o valoare totală de 10.694.419,46 lei (TVA inclus), din care valoarea asistenţei financiare nerambursabile solicitată este de 8.421.866,76 lei, reprezentând 98% din valoarea eligibilă a proiectului.

Obiectivul general al proiectului îl constituie modernizarea infrastructurii şi dotarea cu echipamente medicale performante a ambulatoriului Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara în vederea creşterii calităţii serviciilor medicale şi a gradului de accesibilitate a populaţiei deservite la standardele impuse de normele europene.

Proiectul propune amenajarea unui ambulatoriu pentru spital, complet funcţional, cu o suprafaţă totală utilă de 612 mp, acoperind atât parterul cât şi demisolul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara cu un număr de 14 cabinete, respectiv 1 cabinet obstetrică, 1 cabinet neonatologie, 4 cabinete obstetrică – ginecologie, 8 cabinete ginecologie şi spaţii anexe, inclusiv cameră de sterilizare şi sală de tratamente.
Din cele 14 cabinete propuse, 7 cabinete se vor reabilita, moderniza, echipa şi dota, iar 7 cabinete noi vor fi amenajate, echipate şi dotate. Din grupurile sanitare pentru pacienţi 1 grup sanitar va fi amenajat pentru persoane cu dizabilităţi fizice şi 1 grup sanitar va fi amenajat pentru copii.

Proiectul de modernizare a infrastructurii pentru sănătate la standarde de dotare şi funcţionare europene se face în scopul de a permite prestarea unor servicii medicale de calitate către populaţia Municipiului Timişoara şi a localităţilor periurbane. De asemenea, beneficiar direct este şi Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara prin prisma eficientizării actului medical şi creşterii numărului de pacienţi odată cu modernizarea infrastructurii şi dotarea cu aparatură medicală la standare europene.

Delimitarea acestuia porneşte de la specificul intervenţiilor medicale efectuate în cadrul ambulatoriului, acestea adresându-se populaţiei feminine dar şi nou-născuţilor cu patologie complexă. ”Populaţia deservită de către ambulatoriul Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara este reprezentată de către populaţia feminină din judeţul Timiş şi din judeţele limitrofe din vestul ţării care suferă de afecţiuni tratate la nivel de ambulatoriu: urmărirea în sarcină, screening şi diagnostic antenatal, tratamentul infertilităţii, asistenţă la naştere, ecografie 3D/4D, îngrijirea nou-născutului sănătos şi afectat”, a transmis Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore