ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu demonstrează prezenţa pe teren a utilajelor de deszăpezire

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Având în vedere dRobu demonstrează prezenţa pe teren a utilajelor de deszăpezire 1iscuţiile şi haosul creat de lipsa maşinilor de deszăpezire pe teren în ultimele zile, primarul Nicolae Robu demonstrează activitatea resposabililor pentru curăţarea carosabilului.

 Robu nu doar ne demonstrează prezenţa utilajelor pe străzile Timişoarei(prin intermediul unor poze trimise  ieri redacţiei), dar mai face încă o dată apel către cetăţeni pentru a se alătura activităţii de deszăpezire, promiţând astfel prezenţa lui pe străzile oraşului pentru a verifica lucrările.

Cu toate acestea, amintim domnului primar Nicolae Robu că fiecare zonă o oraşului contează (nu doar atunci  cand se votează), la ora actuală fiind multe străzi blocate de zăpadă, nepermiţând oamenilor să se deplaseze sau să poată circula cu maşina.

Mesajul  următor aparţine primarului Timişoarei, fiind adresat cetăţenilor.

„Stimaţi timişoreni,

După cum vedem cu toţii, în Timişoara ninge în continuu de ieri dimineaţă. Mobilizarea făcută ne-a permis să asigurăm ca, pe toate arterele importante şi pe majoritatea covârşitoare a celor secundare, să se circule fără blocaje, chiar dacă, inevitabil, mai greu. Facem tot posibilul să intrăm şi pe străzile mai puţin importante din punct de vedere al traficului, dar importante şi ele, cel puţin pentru riverani. Baleind personal oraşul în toată această perioadă, am constatat că o bună parte a trotuarelor sunt impracticabile. Fac încă o dată apel la dumneavoastră să interveniţi cât mai prompt şi repetat în faţa propriilor locuinţe. Împreună, dumneavoastră cu partea dumneavoastră, iar noi cu a noastră, trebuie să reuşim-şi vom reuşi!- să facem faţă acestor intemperii!

Vă mulţumesc

 

Nicolae Robu,

Primarul Timişoarei”

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore