Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

S-a făcut SCRUM! O mașină a ARS complet în incendiul care a cuprins un service auto din cartierul timișorean Plopi FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Săptămâna de lucru a început cu nu se poate mai prost pentru o familie de timișoreni din cartierul Plopi. Service-ul auto pe care aceștia îl dețin pe strada Mărghitaș a fost cuprins de un incendiu de proporții, după ce proprietarul a aprins focul într-o sobă pe ulei pe care a lăsat-o nesupravegheată.

Aceasta a luat foc, iar de aici și până la dezastru a fost un singur pas, întrucât service-ul a ars complet. În interiorul halei se afla și un autoturism, care a fost distrus și el în totalitate de vâlvătaie.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu 4 autospeciale, însă accesul s-a făcut greu datorită gheții de pe șosele și a stării proaste a drumului în zonă, însă aceștia nu au mai putut face nimic pentru a salva ceva din interiorul halei, pagubele materiale fiind foarte mari, cu atât mai mult cu cât, familia, atât tată cât și fiul, ambii mecanici, au rămas acum și fără afacere și în același timp fără loc de muncă.

Din fericire, în incendiu nu s-au înregistrat victime.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=hv3RsHGb9D4&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore