AcasăStiriSocialS-a făcut SCRUM! O mașină a ARS complet în incendiul care a...

S-a făcut SCRUM! O mașină a ARS complet în incendiul care a cuprins un service auto din cartierul timișorean Plopi FOTO/VIDEO

Săptămâna de lucru a început cu nu se poate mai prost pentru o familie de timișoreni din cartierul Plopi. Service-ul auto pe care aceștia îl dețin pe strada Mărghitaș a fost cuprins de un incendiu de proporții, după ce proprietarul a aprins focul într-o sobă pe ulei pe care a lăsat-o nesupravegheată.

Aceasta a luat foc, iar de aici și până la dezastru a fost un singur pas, întrucât service-ul a ars complet. În interiorul halei se afla și un autoturism, care a fost distrus și el în totalitate de vâlvătaie.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu 4 autospeciale, însă accesul s-a făcut greu datorită gheții de pe șosele și a stării proaste a drumului în zonă, însă aceștia nu au mai putut face nimic pentru a salva ceva din interiorul halei, pagubele materiale fiind foarte mari, cu atât mai mult cu cât, familia, atât tată cât și fiul, ambii mecanici, au rămas acum și fără afacere și în același timp fără loc de muncă.

Din fericire, în incendiu nu s-au înregistrat victime.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente