ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sâmbătă dis-de-dimineaţă, Robu s-a prezentat în faţa jurnaliştilor într-o ţinută aparte!!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Faptul că am venit cu asemenea ţinută, mai exact cu această cască vă sugerează despre ce e vorba.”

Astfel înainte de Sărbătorile de Iarnă, aşa cum a promis, Robu a scos primul şurub de la acvariu urmănd ca pe viitor să se demoleze şi restul, „…vom face acolo un subpasaj auto pentru a închide inelul de trafic auto restrâns în jurul centrului istoric. Vor fi modificări radicale în traficul din Timişoara.”a declarat sâmbată primarul.

Aproximativ 170 de timișoreni au plătit pentru a petrece Revelionul în clădirea de sticlă chiar pentru ultima dată.”Cedez eu, nu îmi permit să stric Revelionul a 170 de oameni, după Revelion continuăm procesul de demolare”- a declarat primarul.

Pentru a se permite demolarea Acvariului, proprietarii au primit în schimb de la Municipalitate trei terenuri.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Sunt de acord cu aceasta demolare, insa avem oare certitudinea ca vom avea exact ceea ce ni se spune ca se va construi, sau sunt doar promisiuni care vor lasa inca un loc viran!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore