Tribunalul Timiș a judecat în dimineața aceasta contestația procurorilor în cazul lui Răzvan Nedelcu, patronul firmei „Îngerii Galbeni”, după ce Judecătoria Timișoara a decis să-l lase în libertate, sub control judiciar timp de 60 de zile. Sorin-Răzvan Nedelcu, „bestia-nera” pentru șoferii timișoreni și nu numai, a venit azi dimineață în fața instanței după ce a lovit opt persoane în parcarea de pe strada Miresei, printre care se afla și un jandarm, ulterior dispărând, ca după câteva ore să se predea la Secția 4 Timișoara.

Sorin-Răzvan Nedelcu a ajuns la Tribunalul Timiș cu câteva minute înaintea orei stabilite pentru a începe procesul, 9.30. Patronul „Îngerilor Galbeni” a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor, făcând doar un semn, cu mâna la gură, în semn de tăcere.

După aproximativ o oră, în jurul orei 10.30, acesta a părăsit Tribunalul Timiș fără să discute cu presa. Instanța urmează să se pronunțe în următoarele ore.

Vom reveni cu decizia judecătorului Herciu Radu Horia.

UPDATE: Judecătorul Herciu Radu Horia, a respins cererea procurorului de caz şi a menţinut controlul judiciar pentru 60 de zile. Dosarul a fost făcut prost, de la bun început. Nu ştim dacă cu INTENŢIE sau din lipsă de profesionalism. Din dosar lipsesc faptele de ULTRAJ şi TENTATIVĂ DE OMOR. Decizia judecătorului de astăzi a fost una CORECTĂ, dacă ne gândim că cei care l-au anchetat pe Răzvan Nedelcu, nu şi-au făcut treaba cum trebuie. Mai credem că DNA-UL şi cei de la DGA, ar trebui să intre pe fir şi să investigheze cazul. Pe parcursul anchetei am aflat de patru poliţişti de la secţia 4 Poliţie Timişoara, apropiaţi de-a lui Nedelcu şi care nu şi-au făcut datoria faţă de cetăţeni. Aceştia când erau solicitaţi de cetăţenii ABUZAŢI, îi ameninţau pe oameni că dacă mai fac gălăgie şi scandal, tot ei vor fi sancţionaţi conform legii 61/1991, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bravo domnilor poliţişti!!! Astăzi vom sesiza organele abilitate pentru a face lumină în cazul Îngerii Galbeni.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.