ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişeanul Ionel Pascotă a obţinut titlul de Campion al Europei de Est pe 2013

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Clanul” Pascotă ţinteşte din ce în ce mai sus. După ce micul Patrick Pascotă, mezinul familiei, a câştigat titlul de viceampion naţional deşi are doar şase ani, în 2013, nici tatăl acestuia nu s-a lăsat până n-a pus mâna pe un trofeu valoros.

Ionel Pascotă, a câştigat zilele acestea trofeul de campion al Competiţiei continentale de Est. „Cu un total de 121 de puncte realizate în şase etape, faţă de sportivul sârb Nenad Stojanovic care a realizat un total de 116 puncte şi un abandon, Maestrul Sportului Ionel Pascotă devine noul Campion European de Est 2013 al clasei Supersport la viteză pe circuit. Rezultatul provizoriu trebuie omologat de comisia de viteză a BMU. Felicitări Ionel Pascotă” a spus la scurtă vreme, după rezultatul excelent al sportivului de la Giroc, Secretarul Federaţiei Române de Motociclism – Gabriel Olariu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore