Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalTimişoara are un reprezentant de seamă în Consiliul Tinerilor din România. Vezi...

Timişoara are un reprezentant de seamă în Consiliul Tinerilor din România. Vezi ce funcţie ocupă şi cine este

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timişoara are un reprezentant ales în Biroul Permanent al Consiliului Tinerilor din România (CTR), se „laudă” Fundaţia pentru Tineret Timiş. Începând de joi, 26 iunie 2014, timişoreanul Andrei Crăciun, unul din membrii Consiliului de Conducere al FITT a fost ales în funcţia de Vicepreşedinte al Consiliului Tineretului din România pe o perioadă de doi ani. Alegerile au avut loc la Bucureşti în cadrul Adunării Generale a CTR.

Componenţa noului Birou Permanent este:
• Preşedinte – Mihai DRAGOŞ
• Vicepreşedinte – Andrei CRĂCIUN
• Vicepreşedinte – Daniel POPESCU
• Vicepreşedinte – Eduard MITITELU
• Vicepreşedinte – Doina Sorina OPREA
• Vicepreşedinte – Dumitra ION
• Vicepreşedinte – Paul IONESCU
„Le uram mult succes şi multă putere de muncă pentru a lucra în beneficiul tinerilor şi al sectorului de/pentru tineret în Romania şi în Europa!” anunţă Fundaţia pentru Tineret Timiş.

Despre Consiliul Tinerilor din România

CTR reprezintă principalul partener neguvernamental pe probleme de tineret în raport cu autorităţile şi instituţiile publice centrale abilitate în domeniul politicii pentru tineret. CTR este platforma de tineret recunoscută ca fiind structura membră din România în cadrul Forumului European al Tineretului, platformă de reprezentare a tineretului la nivel european cu sediul la Bruxelles, principalul partener de dialog al Comisiei Europene, Consiliului Europei şi al Organizației Naţiunilor Unite în elaborarea politicilor pentru tineret la nivel european şi internaţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare