Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportTimișorara are cel mai mare club de squash din vestul țării: Squash...

Timișorara are cel mai mare club de squash din vestul țării: Squash Sport Arena FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Jocul preferat al celor de pe Wall Street a devenit mult mai bine reprezentat în Timișoara odată cu inaugurarea Squash Sport Arena.

Squash-ul este considerat ca fiind cel mai sănătăs sport (așa cum notează Forbes în 2003), într-o oră de antrenament practicanții acestuia putând arde până la 1.500 de calorii.

Evenimentul de inaugurare a Squash Sport Arena a avut loc la sediul din Timișoara, Calea Aradului nr.48(lângă Penny Market), în fața a peste 100 de persoane. Programul inaugurării clubului a cuprins prezentarea sportului și a beneficiilor squash-ului, prezentarea facilitățiilor arenei, după care doi jucători profesioniști de squash au jucat un meci demonstrativ. Cei dornici au putut să testeze gratuit cele trei terenuri construite după standardele federației de specialitate.

Cei interesați să practice squash în cadrul Squash Sport Arena Timișoara pot vizita pagina web a clubului, acolo unde pot afla detalii și despre prețurile de închiriere a terenurilor sau chiar pentru a-și crea abonamente, dar și orarul de funcționare sau facilitățile pe care le oferă clienților. Este important de știut că rachetele și mingile de joc sunt oferite gratuit din partea clubului Squash Sport Arena Timișoara.

Dacă vrei să rămâi la curent cu toate noutățile alătură-te comunității care apreciază pagina de Facebook a clubului Squash Arena Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Trupa NEED canta la Timisoara, in Club Capcana

Iubitorii de progressive metal sunt invitați la un concert al trupei NEED, programat în...

Robu, adresă către Compania Națională de Investiții pentru polivalenta de 16.000 de locuri

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a transmis Companiei Naționale de Investiții o nouă adresă prin...

Primarul Robu anunță o nouă locație în care CNI poate construi polivalenta de 16.000 de locuri

Terenuri libere sunt, banii de investiții să vină de la guvern - este deviza...