Timișorara are cel mai mare club de squash din vestul țării: Squash Sport Arena FOTO

Date:

Jocul preferat al celor de pe Wall Street a devenit mult mai bine reprezentat în Timișoara odată cu inaugurarea Squash Sport Arena.

Squash-ul este considerat ca fiind cel mai sănătăs sport (așa cum notează Forbes în 2003), într-o oră de antrenament practicanții acestuia putând arde până la 1.500 de calorii.

Evenimentul de inaugurare a Squash Sport Arena a avut loc la sediul din Timișoara, Calea Aradului nr.48(lângă Penny Market), în fața a peste 100 de persoane. Programul inaugurării clubului a cuprins prezentarea sportului și a beneficiilor squash-ului, prezentarea facilitățiilor arenei, după care doi jucători profesioniști de squash au jucat un meci demonstrativ. Cei dornici au putut să testeze gratuit cele trei terenuri construite după standardele federației de specialitate.

Cei interesați să practice squash în cadrul Squash Sport Arena Timișoara pot vizita pagina web a clubului, acolo unde pot afla detalii și despre prețurile de închiriere a terenurilor sau chiar pentru a-și crea abonamente, dar și orarul de funcționare sau facilitățile pe care le oferă clienților. Este important de știut că rachetele și mingile de joc sunt oferite gratuit din partea clubului Squash Sport Arena Timișoara.

Dacă vrei să rămâi la curent cu toate noutățile alătură-te comunității care apreciază pagina de Facebook a clubului Squash Arena Timișoara.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare