Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoreanul Cătălin Cazacu a devenit, duminică, campion naţional Romanian Superbike 2013

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Odată cu anularea ultimei etape ce fusese programată iniţial în Grecia, la Serres, etapa din acest weekend, desfăşurată în Ungaria, pe Pannonia Ring, a însemnat finalul Romanian Superbike Championship 2013.

Prezent cu echipa sa, Taifun Racing Team, la etapa finală, timişoreanul Cătălin Cazacu mai avea nevoie de doar 5 puncte pentru a-şi asigura un nou titlu de campion la Superbike, puncte pe care nu a avut nicio problemă să le obţină, reuşind să încheie competiţia pe prima poziţie.

„Am reuşit să devin campion al Romanian Superbike 2013, ceea ce este foarte plăcut pentru mine. A fost un an greu, dar frumos. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la această victorie! Multumesc sponsorilor care au avut curaj încă un an să mă susţină 😉 . Mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să supravieţuiesc întreg încă un an !!!” a spus campionul la finalul competiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Timisoreanul Catalin Cazacu revine pe micile ecrane, cu ”Vulturii de noapte”

Emisiunea ”Vulturii de noapte” prezentată de timișoreanul Cătălin Cazacu și de Victor Slav, alături...

Cătălin Cazacu și Cosmin Costescu riscă SUSPENDAREA. Ce CONTROL se poate ”abate” asupra clubului Taifun Racing Timișoara

Sportivii care reprezintă clubul Taifun Racing Timișoara în competițiile naționale de motociclism, riscă suspendarea...

Ionel Pascotă câștigă ultimele două etape ale Romanian Superbike, la clasa sa, pe primul circuit românesc

Ionel Pascotă s-a ținut de cuvânt. Așa cum anunța cu câteva zile în urmă,...