Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTineri reţinuţi de poliţie după ce au furat unelte electrice în valore...

Tineri reţinuţi de poliţie după ce au furat unelte electrice în valore de 12.000 de lei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi, astăzi, în jurul orelor 8:00, despre faptul că mai multe persoane necunoscute ar fi pătruns noaptea trecută în interiorul magaziei unei societăţi comerciale, de pe raza municipiului şi ar fi sustras mai multe obiecte.

În urma investigațiilor efectuate, în jurul orei 14:00, polițiștii au depistat doi bărbați, unul în vârstă de 21 de ani, din Timișoara, iar celălalt în vârstă de 22 de ani, din Cernavodă, bănuiți de comiterea furtului.

În fapt, cei doi bărbați ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în magazia societății comerciale, iar din interior ar fi sutras mai multe unelte electrice (rindea electrică, drujbă electrică, placă compactoare, pompă de apă, bormașini, flexuri și cabluri electrice) în valoare de aproximativ 12.000 de lei. Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției unde le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite păgubitului. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare