Traficanţi de ţigări călcaţi de oamenii legii

0
795

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat descinderi la patru locaţii ale contrabandiştilor de ţigări.

Prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale reprezintă unul dintre domeniile prioritate de intervenţie pentru asigurarea unui climat de legalitate în mediul de afaceri.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii de ordine publică în zilele de week-end în scopul depistării persoanelor care efectuează acte de comerţ cu produse din tutun provenite din contrabandă, au fost continuate de ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, care, de la primele ore ale dimineţii, au descins la patru locaţii de pe raza municipiului.

Au fost identificaţi doi bărbaţi de 34, respectiv 55 de ani, suspectaţi de contrabandă cu ţigări, poliţiştii efectuând percheziţii la domiciliile acestora cât şi la locurile clandestine  unde îşi depozitau bunurile până erau valorificate.

În prezent percheziţiile sunt în curs de desfăşurare.

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.