Ultima şansă a animalelor fără stăpân în 2013. Adoptati !

Date:

Târgul din zona Steaua îşi derulează ediţia finală a anului 2013 înainte de începerea acţiunilor de masacrare a câinilor fără stăpân. Firmele de ecarisaj din Timişoara vor începe eutanasierea câinilor fără stapân. Astfel, sâmbătă între orele 10:00 şi 12:30, se va desfăşura piaţa de animale, unde peste douăzeci de câini şi pisici speră să-şi găsească stăpân.

Conducerea Primăriei Timişoara asigură că toate animalele sunt „cu acte în regulă”, sterilizate, vaccinate, deparazitate, dar mai ales deţinătoare de carnete de sănătate precum şi microcipaţi, numai bun de luat acasă.

Sub devizia, „Şi mie îmi stă bine în lesă!”, târgurile canine au ca scop promovarea adopţiilor canine precum şi creşterea responsabilă a animalelor de companie.

Adoptă şi tu un blănos!

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare