VIDEO! Primarul Timişoarei, în stradă împotriva aministiei şi graţierii

- Advertisement -

5.000 de oameni au ieşit, în această seară, în Piaţa Victoriei din Timişoara, pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de intenţia guvernului PSD de a impune aministia şi graţierea prin ordonanţe.

Printre cei nemulţumiţi s-a aflat şi primarul Nicolae Robu, care a protestat şi el discret, luând parte la marşul organizat de manifestanţi. Acesta a declarat pentru Vocea Timişului că: ,,este impresionant că, iată, deşi este foarte frig, aşa cum spuneaţi, un număr foarte mare de cetăţeni au ieşit în stradă şi nu au ieşit pentru salarii mai mari, pentru pensii mai mari sau taxe mai mici, ci au ieşit pur şi simplu pentru că îşi dau seama că societatea noastră, sănătatea societăţii noastre este în pericol, pentru că o societate care nu îi pedepseşte pe cei care comit fărădelegi este una bolnavă. Este foarte clar. Şi, dacă se recurge la amnistie, la graţiere, se va da un semnal către alţii să comită fărădelegi care mai de care pentru că şi aşa mare lucru nu păţesc”. Declaraţia integrală a primarului poate fi vizualizată în videoclipul de mai jos.

Amintim că primarul şi-a exprimat şi acum câteva zile părerea despre legea aministiei şi graţierii, scriind pe Facebook că ,,a se veni, acum, cu amnistierea și grațierea unor indivizi care au sfidat legea și pe cei din jur reprezintă un rău de dimensiuni incomensurabile, un adevărat atentat la sănătatea societății românești. Pe de altă parte, campania de decredibilizare a justiției dusă cu atâta osârdie de PSD și acoliții săi, de la câștigarea alegerilor până în prezent, ca suport pentru amnistie și grațiere, este un act de iresponsabilitate, pur și simplu. (…) Așadar, NU amnistiei și grațierii, NU campaniei de decredibilizare a instituțiilor judiciare!”.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Protest în comuna Uivar, după schimbarea pe șest a viceprimarului liberal

Aproape 100 de persoane s-au mobilizat, ieri, în fața...

Procurorii DIICOT isi inceteaza activitatea si se alatura protestelor

Adunarea generală a procurorilor din cadrul Direcției de Investigare...

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv...

Impacare istorica in PNL Timis. Nicolae Robu si Danut Groza si-au strans mana

Pace între primarii din PNL Timiş şi liderul filialei...

Primarul Timisoarei promite: timisorenii vor supraveghea deszapezirea de pe telefon din 2019

Companiile Retim și SDM care se ocupă de deszăpezire...

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar...

Din aceeași categorie

Categorii Populare