harta-romania-temperaturi-meteo

În intervalul 6–14 ianuarie 2014, în Banat, temperatura aerului va avea o tendinţă de scădere, mai accentuată după data de 10 ianuarie. Astfel, în data de 14 ianuarie maximele se vor situa, în medie, în jurul valorii de 2 grade. Apoi, până la sfârşitul celei de a doua săptămâni, regimul termic nu va mai avea oscilaţii importante.

Temperaturile minime se menţin pozitive în cea mai mare parte a regiunii până spre sfârşitul primei săptămâni, apoi vor coborî sub pragul de îngheţ, până în jurul a -6 grade Celsius.

Şansele de precipitaţii cresc în intervalul 10-12 ianuarie, când va ploua slab, apoi vor fi mai ales ninsori, de asemenea slabe.

Vremea la munte?

Vremea se va menţine deosebit de caldă până pe data de 10 ianuarie, cu medii ale temperaturilor maxime de peste 6 grade Celsius şi ale minimelor în jurul a 0 grade. După această dată vremea va intra într-un proces de răcire accentuată. Astfel, valorile termice diurne vor scădea spre -6 grade în 13 şi 14 ianuarie, ca ulterior să crească cu aproximativ 2 grade până la sfârşitul intervalului. Media minimelor nocturne va scădea semnificativ, astfel că în cele mai reci nopţi această medie va fi de la -12 la -10 grade Celsius. Începând cu data de 10 ianuarie 2014 creşte probabilitate de apariţie a precipitaţiilor în general slabe, la început sub formă de ploaie, apoi ninsori, anunţă Agenţia Naţională de Meteorologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.