Volkswagen-Golf-accidentat03

Duminică, 8 februarie 2015, a fost o zi nefastă pentru câțiva șoferi ghinioniști care circulau pe Calea Dorobanților spre ieșirea din Timișoara. Pe un carosabil alunecos datorită zăpezii căzute dis de dimineață, șoferul unui Volkswagen Golf, extrem de neatent la trafic, a încercat să schimbe banda de deplasare însă a creat un accident în lanț, implicând, pe lângă autoturismul său, încă două mașini: un Audi și încă un Volkswagen.

Polițiștii susțin că șoferul autoturismului Volkswagen Golf, un bărbat în vârstă de 42 de ani, ”se deplasa pe Calea Dorobanților, spre ieșirea din oraș și a efectuat manevra de trecere de pe banda 2 pe banda 1 fără a se asigura. Autoturismul condus de acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a fost proiectat înapoi pe banda 2, intrând în coliziune cu încă un autoturism aflat în fața sa, iar de aici a fost proiectat în copacul din afara carosabilului” ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Primul autoturism pe care l-a lovit, un Audi, dar și ce-a de-a treia mașină implicată în accidentul în lanț, tot un Volkswagen, au fost avariate, dar și-au putut relua drumul, niciunul dintre ocupanții acestor autovehicule nefiind răniți și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Șoferul vinovat este din Ghizela și a declarat polițiștilor că a avut ”alte preocupări” în momentul producerii accidentului, motiv pentru care i-a fost întocmit și dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, acesta fiind rănit ușor ca urmare a incidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here