Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

20 Decembrie, zi de sărbătoare pentru Timişoara!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

În data de 2020 Decembrie, zi de sărbătoare pentru Timişoara! 1 decembrie, primarul Nicolae Robu va anunţa oficial candidatura Timişoarei pentru titlul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021.

Cu această ocazie, vor fi prezente personalităţi importante , precum : reprezentanta Comisiei Europene la București, ambasadorul Sloveniei, directori ai Institutelor Culturale Române, primari din regiune, din țară și din străinătate, sportivi și foști sportivi de marcă ai Timișoarei.

Pe lângă acest eveniment, timişorenii vor sărbători faptul că oraşul lor ( Timişoara) a fost primul oraş liber de comunism, dar şi împlinirea a cinci decenii de existenţă a formaţiei Phoenix.

Aceştia  se vor putea bucura de concertul aniversar Phoenix  , începând cu ora 20:00 în Piaţa Operei.

Organizatorii evenimentelor din data de 20 decembrie sunt Primăria Municipiului Timişoara şi Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană (ATTCE).

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Sunt lucruri care trebuiesc facute pentru a arata oamenilor ca fiecare dintre ei este important pentru comunitate. Oamenii care participa la asfel de evenimente se identifica cu locul si starea de spirit care se creaza in aceste intalniri, manifestari. Orasul prinde viata si asta se repercuteaza direct starii oamenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare