20 Decembrie, zi de sărbătoare pentru Timişoara!

1
1115

În data de 20 decembrie, primarul Nicolae Robu va anunţa oficial candidatura Timişoarei pentru titlul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021.

Cu această ocazie, vor fi prezente personalităţi importante , precum : reprezentanta Comisiei Europene la București, ambasadorul Sloveniei, directori ai Institutelor Culturale Române, primari din regiune, din țară și din străinătate, sportivi și foști sportivi de marcă ai Timișoarei.

Pe lângă acest eveniment, timişorenii vor sărbători faptul că oraşul lor ( Timişoara) a fost primul oraş liber de comunism, dar şi împlinirea a cinci decenii de existenţă a formaţiei Phoenix.

Aceştia  se vor putea bucura de concertul aniversar Phoenix  , începând cu ora 20:00 în Piaţa Operei.

Organizatorii evenimentelor din data de 20 decembrie sunt Primăria Municipiului Timişoara şi Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană (ATTCE).

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Sunt lucruri care trebuiesc facute pentru a arata oamenilor ca fiecare dintre ei este important pentru comunitate. Oamenii care participa la asfel de evenimente se identifica cu locul si starea de spirit care se creaza in aceste intalniri, manifestari. Orasul prinde viata si asta se repercuteaza direct starii oamenilor.

Comments are closed.