Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

49 de echipaje la etapa surpriză a Campionatului Judeţean de Automobilism Timiş. O etapă cu probleme…

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
22.9 ° C
24.1 °
21.7 °
42 %
4.1kmh
0 %
mar
24 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Cea de-a zecea etapă a Campionatului de Automobilism al judeţului Timiş, precum şi cea de-a şaptea a competiţiei de karting s-au desfăşurat sâmbătă, în premieră, la Dumbrăviţa. Clasamentele finale au surprins pe toată lumea, însă concursul s-a remarcat prin numărul amre de eliminări mai mult sau mai puţin conforme cu regulamentele.

Penultima etapă din sezonul 2012 al Campionatului de Automobilism al judeţului Timiş (CAT) a fost una „spectaculoasă” din mai multe puncte de vedere. În afara obişnuiţilor piloţi ai acestei competiţii, la linia de start s-au afişat şi o serie de piloţi din afara judeţului, dar şi unele surprize, cum ar fi timişoreanul din Campionatul Naţional de Raliuri – Constantin Răducioiu, dar şi ocupantul locului trei la clasa debutanţi în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2012 – Raul Rikardo Szene.

La linia de start s-au prezentat 49 de echipaje, 6 dintre acestea venite tocmai de la Ploieşti sau Bucureşti, „nou-veniţii” fiind aduşi de timişoreanul Raul Rikardo Szene, revenit în CAT după câteva sezoane de absenţă datorată participării tânărului pilot în competiţii mai „tari”. Concursul de la Dumbrăviţa, desfăşurat sub denumirea Rally-Kart Dumbravita 2012 s-a încheiat bine pentru unii, prost pentru alţii, dar cu multe semne de întrebare pentru cei mai mulţi, semne de întrebare privind legalitatea desfăşurării acestei competiţii după un regulament FIA (Federaţia Internaţională de Automobilism) nerespectat întocmai, cu penalizări amendate „în lei” pentru care nu se dă bon, factură sau chitanţă, la fel cum se procedează în cazul înscrierilor piloţilor. Despre acest subiect, vom reveni în cursul zilei de azi, în cadrul unui nou material în care Ladislau Giurisici – organizatorul competiţiei şi preşedinte ale Comisiei de Automobilism şi Karting din cadrul ACR Timiş – este ţinta unor acuzaţii grave legate de felul cum gestionează această competiţie.

Revenind la etapa a X-a a competiţiei auto, în etapa desfăşurată la Dumbrăviţa, campionul judeţean en-titre – Alexandru Krepelka a fost eliminat din competiţie, de această „execuţie” având parte şi, se presupune cel mai experimentat în competiţii de rally – Costi Răducioiu, care a participat la Dumbrăviţa cu maşina cu care a abordat CNR 2012 – un Mitsubishi Lancer Evo VI.

Clasamentele competiţiei sunt următoarele:

Clasa 1:

 

 

 

 

 

Clasa 2:

 

 

 

 

 

Clasa 3:

 

 

 

 

 

Debutanţi:

 

 

 

 

 

Juniori şi feminin:

 

 

 

 

 

 

Karting

 

 

 

 

 

Clasament OPEN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare