Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Noi preşedinţi la organizaţiile de tineret ale PNL

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Noi preşedinţi la organizaţiile de tineret ale PNL 1

Cei mai tineri membrii din PNL Timiş sunt chemaţi la vot la începutul anului 2013 pentru a-şi alege noii preşedinţi ai organizaţiilor.

La începutul lui ianuarie 2013 au loc alegeri pentru conducerea TNL Timişoara, iar în luna februarie a fost programată Conferinţa Teritorială de Alegeri a TNL Timiş.Printre cei care şi-au anunţat oficial candidatura se regăseşte actualul preşedinte al TNL Timiş, Liviu Cocean cât şi  Grigore Grigoriu, preşedintele Cluburilor Studenţeşti Liberale din Timiş.

Conferinţa Teritorială de Alegeri pentru desemnarea preşedintelui dar şi a membrilor Biroului Politic Teritorial al TNL Timiş se va desfaşura la data de 9 februarie 2013, de la ora 12, la Casa Tineretului din Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Poate ca cei mai tineri se va schimba ceva in metalitatile PNL-ului,insa mi-e teama ca daca s-au scolit cu cei trecuti prin sabie si foc vor fi la fel ca ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore