Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

100 % oficial. Poli și-a luat atacant de Liga I

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Poli luptă pentru a accede, din nou, pe prima scenă fotbalistică a ţării. Pentru asta, chiar dacă în această iarnă se desparte de şase dintre jucători, în curtea alb-negrilor nu a poposit deocamdată decât un fotbalist. Un atacant, care a mai evoluat în Liga I,  a semnat un contract cu formaţia bănăţeană chiar în seara zilei de vineri.

Mihai Dina (foto, în centru), căci despre el este vorba, a semnat vineri seara contractul prin care devine jucătorul celor de la ACS Poli Timişoara. Noul „decar” al alb-negrilor va evolua în tricoul purtat, sau mai bine spus rezervat în prima parte a sezonului lui Cristian Daminuţă.

„Mă bucur că am semnat şi sper să facem treabă bună împreună” au fost primele cuvinte rostite de Dina la conferinţa de presă în cadrul căreia a semnat contractul cu Poli. Perioada contractuală este de un sezon şi jumătate cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. „Suntem foarte aproape de promovare. Asta lipseşte Timişoarei, este un oraş care iubeşte fotbalul. Oraşul m-a convins” a mai adăugat noul „decar” de la Poli, care a venit în România din prima ligă maghiară, acolo unde a evoluat pentru Gyor FC, club cu care ar fi avut încă un an de contract. „A fost bine şi în Ungaria, mai aveam contract pe încă un an, însă am decis că e timpul să revin acasă, pe termen lung” a mai spus atacantul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore