Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cupa „POLI”, gata de start

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liga Studenţilor din Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara organizează în perioada 11-24 martie 2013 cel mai complex eveniment sportiv. Ajuns la cea de-a XVI-a ediţie, evenimentul intitulat „Cupa POLI”, se desfăşoară sub sloganul Play, Fight & Win (joacă, luptă şi câştigă).

Conceptul acestui proiect promovează ideea de competiţie, spiritul de echipă, comunicarea şi fair-play-ul, participanţii având posibilitatea să îmbine efortul fizic cu cel intelectual. De altfel, la finalul competiţiei, cei mai buni, se vor bucura, pe langă evoluţia personală, şi de premii semnificative oferite din partea sponsorilor.

Cupa „POLI” se adresează tuturor studenţilor şi liceenilor, indiferent de universitatea respectiv liceul la care studiază. Acţiunea va cuprinde anul acesta următoarele domenii: fotbal, biliard, laser wars, darts, dota, FIFA, atletism, tenis de masă, înot, baschet şi skandemberg.

Acest proiect este susţinut de Universitatea „Politehnica” din Timişoara şi Facultatea de Electrotehnică şi Electroenegetică, cu sprijinul Catedrei de Educaţie Fizică şi Sport, Centrului de Informare şi Consiliere a Studenţilor, Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Timiş, Casei de Cultură a Studenţilor, Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România, Consiliului Judeţean al Elevilor Timiş, dar şi o serie de sponsori.

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore