Detalii care îţi vor strica pofta de bere sau de vin. Ce ingrediente ascunse conţin băuturile

- Advertisement -

Unele companii folosesc clei de peşte, o substanţă vâscoasă asemănătoare cu gelatină, pentru a îndepărta drojdia.

Un studiu a dezvăluit că 48% din sucurile comercializate la fast food conţin bacterii fecale.

Laptele vegetal conţine un ingredient numit „carrageenan”, care duce la ulcer şi cancer. Aşadar, este organic, dar poate să fie mortal.

Vinul produs în cantităţi mari, cu ajutorul maşinilor speciale, poate să conţină insecte şi chiar rozătoare.

Sucul de grapefruit: unele sortimente comercializate pe piaţa sunt colorate cu carmin, care este un pigment de culoare roşie obţinut din acidul carminic produs prin zdrobirea unor insecte. Vezi mai multe pe FoodStory.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Proiecție pro-homosexualitate pe fațada clădirii Operei din Timișoara, simbol al Revoluției române

În plină sărbătoare religioasă a Sfintei Parascheva, aseară, chiar...

O noua linie de transport scolar la Timisoara. Apare traseul S11!

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat, cu...

Timișoara – de la primul tramvai electric la întâiul mijlocul de transport în comun cu cea mai lungă autonomie din lume

De-a lungul secolelor, în Banat s-au înregistrat nenumărate premiere....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie