Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

BC Timişoara debutează perfect în FIBA EuroChallnege. „Leii” au învins cu 75-65 pe Kormend din Ungaria

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timişoara debutează perfect în FIBA EuroChallnege. "Leii" au învins cu 75-65 pe Kormend din Ungaria 1„Leii din Banat” au început în forţă „campania” europeană. Elevii lui Badnjarevic au învins aseară, în faţa a peste 2.000 de spectatori prezenţi în tribunele Sălii Constantin Jude, formaţia maghiară BC Kormend, cu scorul de 75-65.

Bănăţenii au început greu meciul, având la un moment dat în primul sfert un handicap de şase puncte (10-16), însă cu un public fabulos, prezent în număr mare în tribuna Sălii Constantin Jude, şi-au revenit reuşind să-şi adjudece primul sfert cu doar două puncte în plus – 21-19. Sfertul doi a luat o altă turnură, echilibrul dintre cele două formaţii înclinând în favoarea bănăţenilor. Baschetbaliştii antrenaţi de Predrag Badnjarevic s-au distanţat până la pauză la nouă puncte diferenţă, scorul pauzei mari fiind 40-31.

Partea a doua a meciului a început furtunos pentru „leii” bănăţeni, aceştia luând un avans şi mai consistent până la finalul sfertului trei, scorul după 30 de minute fiind 60-46, pentru ca în ultima parte a meciului, trupa de pe Bega să nu mai tureze motoarele la fel de insistent şi să cedeze teren în faţa maghiarilor, pentru un rezultat final de 75-65, şi un debut exact aşa cum şi-au dorit cei de la BC Timişoara.

De remarcat că publicul timişorean a fost prezent în număr mare în tribuna Sălii Constantin Jude din Timişoara, peste 2.000 de suflete susţinând frenetic echipa de pe Bega, „Leii din Banat” simţindu-se cu adevărat „acasă”.

Remarcaţii partidei au fost: Jelenic – 18 puncte, Johnson – 14, Archie şi Jovanovic cu câte 13 puncte, primul reuşind şi 10 recuperări, Djerasimovic şi Sarovic – 6 puncte, Căpuşan – 3 şi Popescu cu 2 puncte.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore