Aquatim lasă timişorenii fără apa rece, la robinet. Acelaşi lucru se întâmplă şi în localitatea Ivada

Date:

Miercuri, 29 ianuarie 2014, se va întrerupe furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii pe străzile Crângului, Gavril Muzicescu, Emile Zola, Constantin Brâncoveanu, Legumiculturii, Mătăsarilor şi Uzinei din Timişoara.

Totodată, de acelaşi „tratament” vor avea parte şi locuitorii din localitatea timişeană Ivanda, motivele întreruperii fiind şi în acest caz aceleaşi.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă, informează Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele de telefon 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare