Duminică, 21 octombrie 2018, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timișoara au depistat, pe timpul unei acțiuni specifice, un bărbat care avea asupra sa substanțe interzise.

Și-a parcat mașina pe malul Timișului, în zona localității Igriș, iar comporamentul său, deși se afla singur în autoturism, a atras privirel jandarmilor care patrulau în zonă. Mai mult, la vederea echipajului de jandarmi, bărbatul a avut un comportament suspect, motiv pentru care jandarmii au procedat la stabilirea identității acestuia și la efectuarea controlului corporal preventiv.

La verificările efectuate, a rezultat că persoana în cauză are vârsta de 32 de ani și domiciliul într-o localitate din județul Timiș. În portiera autoturismului, într-o pungă de material plastic, au fost găsite fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu aspect și miros de cannabis. Bărbatul a precizat că deține respectivele substanțe pentru consum propriu.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală și le-au predat, împreună cu obiectele găsite, către BCCO Timișoara, în vederea continuării cercetărilor, având în vedere faptul că reprezintă infracțiune ”deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Comments are closed.