(P) Călin Dobra vrea să susțină din Parlament marile proiecte de dezvoltare ale Timișului

- Advertisement -

Suntem singurul partid politic care are un program de guvernare

Domnule Dobra, campania electorală a ajuns la final. Câteva considerații, acum înainte de vot?

În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor timișenilor care au interacționat cu noi în aceste săptămâni. Am intrat în contact, zilnic, cu zeci și sute de oameni, care au fost prezenți la întâlnirile noastre, în cadrul cărora le-am prezentat programul de guvernare al PSD. La fel ca la alegerile locale, am constatat cu satisfacție că timișenii știu foarte bine care e partidul ce a guvernat eficient și în folosul oamenilor. Efectele creșterii economice din Guvernarea Ponta s-au resimțit direct în buzunarele românilor: salarii și pensii majorate, redeschiderea spitalelor, modernizarea școlilor, investiții în infrastructură. La nivelul municipiului Lugoj, aceste realități sunt și mai bine cunoscute de oameni, pentru că aici primarul Boldea și echipa sa au reușit să aducă investiții mari, să deschidă noi oportunități pentru mediul de afaceri. Pentru că v-ați referit la ziua votului, lansez un apel către lugojeni să participe în număr mare la vot și să aleagă pentru viitor.

Cum apreciați că s-a desfășurat campania la Lugoj?

Noi am mers, ca de obicei, pe o campanie pozitivă, pentru că am avut ce să comunicăm oamenilor. Suntem singurul partid politic care are un program de guvernare, realizat de specialiști în economie, în industrie, finanțe, agricultură. Atunci când ai subiecte de dialog cu cetățenii nu ești nevoit să recurgi la tertipuri ieftine de campanie. Așa cum v-am mai spus, noi niciodată nu am făcut campanie negativă. Sunt sigur că oamenii apreciază acest lucru, pentru că totuși ne aflăm în Banat, nu la Tecuci sau în sectoarele Bucureștiului.

La cine vă referiți?

În ultimele zile de campanie, am constatat că cei de la PNL au distribuit un pliant care conține o serie de manipulări și minciuni grosolane; acest lucru sigur că denotă disperare, iar noi nu am făcut altceva decât să sesizăm autoritățile responsabile, pentru că e vorba de un material care încalcă legislația electorală. Dar, acum la final de campanie, vreau să rămânem optimiști, așa cum au fost cei mai mulți lugojeni cu care am reușit să mă întâlnesc în ultimele săptămâni. Pe de altă parte, contactul meu cu comunitatea de aici e unul permanent, sunt născut în Lugoj, aici am familia, aici voi locui în continuare și vreau să-mi aduc contribuția la dezvoltarea orașului nostru. Nu vreau să arăt cu degetul, tocmai pentru că am convingerea că lugojenii îi vor taxa pe cei care au recurs la manipulări și atacuri la persoană. Atunci când nu ai despre ce să le vorbești oamenilor…așa se întâmplă. Lugojul nu e o zonă conflictuală, aici nu prind manevrele de Dâmbovița, iar cei obișnuiți cu combinații și jocuri de imagine cred că vor primi o lecție peste câteva zile.

Ca viitor deputat, ce ne puteți spune despre prioritățile dumneavoastră?

Vreau să acționez, pe tot timpul mandatului, în două direcții: una care vizează recredibilizarea parlamentarului român și a doua, dar la fel de importantă, să susțin marile proiecte de dezvoltare ale Timișului și ale zonei Lugojului. În primul caz, îi asigur pe cetățeni că vor avea în mine un deputat serios, care se va axa pe contribuția la crearea unui cadru legislativ coerent în domeniile de specializare. Legat de județul nostru și de Lugoj în particular, vreau să sprijin administrația noastră, să contribui la atragerea de noi oportunități de dezvoltare pentru județ. Avem la Consiliul Județean Timiș o echipă performantă, condusă de președintele Sorin Grindeanu, iar proiectele mari de modernizare ale Timișului, care au fost deja lansate, trebuie susținute în Capitală de oameni dedicați județului. Împreună cu colegii mei care vor ajunge în Parlament vreau să facem echipă și cu aleșii celorlalte partide pentru a duce Timișul pe primul loc în țară la toate capitolele. De asemenea, îi asigur pe toți lugojenii, indiferent de opțiunile lor, că ușa cabinetului meu parlamentar va fi mereu deschisă și că atât echipa mea, cât și eu personal o să fiu la dispoziția tuturor oamenilor onești și corecți din comunitatea noastră. Pentru mine, e o onoare deosebită să pot să reprezint Lugojul pe prima poziție a listei de candidați propusă de PSD Timiș.

Publicat la comanda PSD Timis. Publicat de SC.TOTALVEST MEDIA SRL. Cod mandatar financiar: 11160007.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Fostul county-manager al pesedistului Dobra merge mai departe cu penelistul Nica

Pariurile la CJ Timiș, privind câștigătorul concursului pentru ocuparea...

”Abureli” a la Dobra (CJ Timis): ”Timisoara va avea stadion nou!”, dar nu are nici proiect

Consiliul Județean (CJ) Timiș, prin intermediul preşedintelui Călin Dobra,...

CJ Timis se lauda cu documentatia de extindere la patru benzi a drumului spre Sanandrei

Consiliul Județean a contractat, prin licitație, serviciile de elaborare...

Vesti despre stadion sau polivalenta mare? Vicepremierul Vasile Suciu vine la Timisoara

Consiliul Județean (CJ) Timiș anunță că în cursul zilei...

Parteneriatul Timis – Veneto (Italia), colaborari in educatie, cercetare si administratie publica

Având în vedere relațiile tradiționale de prietenie dintre județul...

Din aceeași categorie

Categorii Populare