Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieCel mai vechi parc din Timișoara, lăsat în paragină de către municipalitate...

Cel mai vechi parc din Timișoara, lăsat în paragină de către municipalitate FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Reprezentanții municipalității au făcut o vizită în Parcul Poporului în urma unor sesizări din partea cetățenilor Timișoarei.  Astfel, s-au constata lucruri grave, coșurile de gunoi sun ruginite, pergolele stau să cadă, fântâna nu mai funcționează, etc.

„Un domn, Cosma Mihai, ne-a trimis o sesizare şi a fost şi în audienţă, prin care dumnealui, ca locuitor zonei Parcului Poporului, ne-a atras atenția asupra unor deficiențe. Coşurile de gunoi sunt ruginite şi murdare, gardul Coltermului arată jalnic, există o zonă unde au fost nişte WC-uri publice care s-au închis din motive ştiute doar de cei care au făcut operaţiunea respectivă – ale primăriei erau -, sunt alei care n-ar avea ce căuta, scurtăturipergolele şi tot materialul lemnos stau să cadă şi pot pricinui daune majore, sunt crengi căzute, fântâna nu mai funcționează”, a anun’at viceprimarul.

Parcul Poporului este cel mai vechi parc din oraşul nostru, a fost amenajat în 1910, și are aproape 5.000 de metri pătraţi. În ultima vreme, potrivit primarului:„ s-au investit bani şi în sistemul de irigare, în gardul acela pe care l-au făcut în timp record, rar a durat edificarea unui gard de cărămidă 2 ani de zile şi cu două firme. Se vede că n-a trecut mână de om pe acolo de multă vreme”

Stoia a explicat că se vor lua măsuri cât mai grabnice. În acest sens, viceprimarul a vorbit cu Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu a primăriei care a luat notă de problemă:

„Am avut o discuţie în cursul dimineţii cu domnul director Bere de la Direcţia de Mediu, care a luat notă de ceea ce am constatat noi, chiar a avut o atitudine foarte constructivă, în sensul că dânsului îi mai scapă câte o chestie şi e bine cine vede să-l sesizeze… Am discutat şi cu domnul primar şi am căzut că trebuie luate măsuri urgente pentru a-i da un aspect cât de cât acceptabil, ca să nu zic civilizat” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Copaci, gazon si flori, noul ”spatiu verde” pe strazile Cluj, Aries si Calea Martirilor

Administrația publică locală din Timișoara anunță că, după ce a rebilitat străzile Arieș și...

Nicolae Robu, audiat la DNA

Primarul Timișoarei a fost chemat la DNA să dea declarații, alături de fostul viceprimar,...

Timișoara, cu un singur viceprimar

Timișoara a rămas cu un singur viceprimar. Asta după ce prefectul de Timiș a...