DSC02403

Reprezentanții municipalității au făcut o vizită în Parcul Poporului în urma unor sesizări din partea cetățenilor Timișoarei.  Astfel, s-au constata lucruri grave, coșurile de gunoi sun ruginite, pergolele stau să cadă, fântâna nu mai funcționează, etc.

„Un domn, Cosma Mihai, ne-a trimis o sesizare şi a fost şi în audienţă, prin care dumnealui, ca locuitor zonei Parcului Poporului, ne-a atras atenția asupra unor deficiențe. Coşurile de gunoi sunt ruginite şi murdare, gardul Coltermului arată jalnic, există o zonă unde au fost nişte WC-uri publice care s-au închis din motive ştiute doar de cei care au făcut operaţiunea respectivă – ale primăriei erau -, sunt alei care n-ar avea ce căuta, scurtăturipergolele şi tot materialul lemnos stau să cadă şi pot pricinui daune majore, sunt crengi căzute, fântâna nu mai funcționează”, a anun’at viceprimarul.

Parcul Poporului este cel mai vechi parc din oraşul nostru, a fost amenajat în 1910, și are aproape 5.000 de metri pătraţi. În ultima vreme, potrivit primarului:„ s-au investit bani şi în sistemul de irigare, în gardul acela pe care l-au făcut în timp record, rar a durat edificarea unui gard de cărămidă 2 ani de zile şi cu două firme. Se vede că n-a trecut mână de om pe acolo de multă vreme”

Stoia a explicat că se vor lua măsuri cât mai grabnice. În acest sens, viceprimarul a vorbit cu Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu a primăriei care a luat notă de problemă:

„Am avut o discuţie în cursul dimineţii cu domnul director Bere de la Direcţia de Mediu, care a luat notă de ceea ce am constatat noi, chiar a avut o atitudine foarte constructivă, în sensul că dânsului îi mai scapă câte o chestie şi e bine cine vede să-l sesizeze… Am discutat şi cu domnul primar şi am căzut că trebuie luate măsuri urgente pentru a-i da un aspect cât de cât acceptabil, ca să nu zic civilizat” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.